Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Örülsz, hogy magyarnak születtél?

Örülsz, hogy magyarnak születtél?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 17:34
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Utolsó szívemből szóltál. :)
2010. jan. 28. 17:11
 32/36 anonim ***** válasza:
82%

13:05

Igazad van.Ez olyan magyar tulajdonság,hogy azzal foglalkozunk,hogy mink nincs ahelyett,hogy azzal foglalkoznánk mink van és mit hagyunk veszendőbe menni.

Az illető nem örül annak,hogy magyar ezért él az usában.

Akkor minek látogad magyar oldalaka??

Soakn mondják,hogy jobb lett volna az USA-ba,Kanadába,Skandináviába,stb születni.

Na de kérem,melyik országokank adják el a hazánkat?Kik vásárolnak fel minekt meg szomszédos országokat?

Azok ahova születni szerettetek volna.

-Ikea-vágják a román erőségeket hozánk meg jön az árvíz

-Kanada-keresnek,kuttank a bányáinkban,eladják a magyar gázt az ukránoknak mi meg visszavesszük az ami amúgy a miénk-(mocskos politkusok)

romániában is ők akarnak aranyat bányászni8Verespatak)aztán majd jön magint a cián,mert minek foglakozzanak annyit a biztonsággal nem otthon vannak,kanadában.

Igaz,hogy az azbeszt mérgező mégi az egyik legtnagyobb kitermelője és eladja indiának.

(egyébként Kanada szerintem is élhető ország)

-Ausztrália-azt hiszem ők is megkezdték a Mecsekben a kutatást az urán után.

-Usa-kit nem akar gusztustalanul kihasználni és megvenni a saját céljaira.

Eu-ne termeljünk húst,bort,gabonát nagy mennyiségben csak vegyük meg a régi tagállamoktól-ők is kahsználnak minek így vagy úgy.

Odavagytok ezekért az országokért miközben ők használnak ki minket

És szerintem is eladják a mocskos politikusok mind jobbról mind balról az országot.

A fejünk fölül a tetőt a lábunk alól az anyaföldte amiért eleink elég sok vért áldoztak.

De mi is hibásak vagyunk,mert mindíg olyanokat juttatunk a parlamentbe (jobbról-balról) akik csak a saját jövőjükkel foglalkoznak miközben eladják,kihasználják az országot.

Az állampolgárok fejében is rendet kellene rakni.

Mi nem becsüljül meg megunkat,az országot,a hagyományainkat, a kultúránkat.

Nekünk mindíg másé kellett.Azt többre tartottuk aztán kiderül,hogy a miénk is ér annyit.

Erősíteni kellen a magyarság tudatunkat,az identitásunkat.

Ezt miért nem tudjuk ellesni az Usa-tól.Ott megy a hazafiasság.

De nálunk vannak aki sz@rnak a magyarságukra meg vannak a gárdisták akik megint csar rosszul értelmeznek valamit. A helyes út a kettő között lenne és akkor valószínű előrébb tartanánk .

Mert a magyar káromkodás helyette már megy a "madafak".

Még a nyelvünk sem becsüljük eléggé.

Akik ennyire lenézik a hazájukat azok szégyeljék magukat.

Én örülök annak,hogy MAGYAR VAGYOK(ugyan nem csak magyar vér folyik az ereimben),szerintem szép országba születtem még ha történelem meg is tépett minket renedesen és se tengerünk se hegyeink,de szép ország és szeressük amink van.Gazdálkodjunk vele.

2010. jan. 28. 20:56
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
IGEN!
2010. ápr. 15. 18:07
 34/36 anonim ***** válasza:
70%

Furcsa kérdés.

Viszonyítva, hogyha etiópnak születtem volna, nagyon örülnék. Ha meg angolnak akkor nem hinném!

Így magyarként pedig teljesen semleges.

2010. júl. 16. 19:12
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2010. júl. 17. 13:26
 36/36 anonim ***** válasza:
Annak örülök, hogy magyar vagyok, és az országnak is, hiszen földrajzilag jó helyen vagyunk (ahogy azt már előttem is említették), mert nincs vulkán, se cunami, se hurrikán, se földrengés (max. enyhe, és az is ritkán). Jó kis hely ez a Kárpát-medence. Viszont a politika ellen lenne kifogásom, de ezzel nyilván nem vagyok egyedül. Aki meg nyavalyog, annak azt üzenem, hogy nem egy ország van, ahol sokkal rosszabb a helyzet.
2011. febr. 8. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!