Örülsz, hogy magyarnak születtél?
őszintén szólva nem
inkább az Usa ban születtem volna meg
de MO jobb hely mint pl etiópia
Ha Árpád Vezérünkre gondolok, Szent Istvánra vagy Széchenyire, akkor örülök, hogy én is magyarnak születtem. Rengeteg feltalálót adtunk a világnak és a magyar nyelv szépsége az egész világon híres és elismert.
Ha viszont arra gondolok, hogy őseink ezer éven keresztül a saját vérükkel védték az országot, amit most a 21. század maroknyi politikusa szépen lassan elad a külföldieknek... akkor aligha van mire büszkének lenni.
Amit a világ ezer éven át nem tudott elvenni Őseinktől, azt most megveszik dollárért. Kilóra! EZ a magyarok szégyene!
17:59
Érdekes vélemény, és szerintem te sem gondolod komolyan.
Szívesebben élnél, teszem azt, Észak-Koreában, mint Franciaországban?
Észak-Koreában öngyilkos lennék, nem bírom a k*csög kommunistákat. Kínában is, bár ők váltig állítják, hogy csak szocik, de attól még hullarablók.
viszont a Franciáktól detto menekülnék, Európa nem nekem való, egy Európai országot se tudok mondani, ahol szívesen laknék.
Nem. Szó se róla, vannak rosszabb országok is. De ha én döntöttem volna, akkor Nagy-Britanniában, Kanadában vagy a skandináv országok egyikében születtem volna.
A mai magyar valóság ugyanis egy rossz vicc. És a magam részéről az egyetem után (vagy ha lehetőségem adódik rá, alatta) lehetőleg eltűnök innen. Nem várom meg még a sz@rrágók (elnézést) a parlamentben eladják az utolsó darab földet is a lábam alól és hogy tönkretegyenek anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!