Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Örülsz, hogy magyarnak születtél?

Örülsz, hogy magyarnak születtél?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 17:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
82%
hogy egy népmesei motívummal éljek: egyik szemem sír, a másik nevet... sír azért, amit most látok, és nevet a csodálatos kultúrális örökség miatt, ami múltunkból ránk maradt
2009. nov. 15. 17:59
 12/36 anonim ***** válasza:
41%
bármilyen irányba, Nepálban is jól érezném magam a hegyekben, de ha bírja, akkor repülhetett volna igazán Közép-Amerikáig. igazából Afrika is oké, csak ne Európa legyen, és ne a sarkok.
2009. nov. 15. 17:59
 13/36 anonim ***** válasza:
57%

őszintén szólva nem

inkább az Usa ban születtem volna meg

de MO jobb hely mint pl etiópia

2009. nov. 15. 18:00
 14/36 anonim ***** válasza:
76%

Ha Árpád Vezérünkre gondolok, Szent Istvánra vagy Széchenyire, akkor örülök, hogy én is magyarnak születtem. Rengeteg feltalálót adtunk a világnak és a magyar nyelv szépsége az egész világon híres és elismert.

Ha viszont arra gondolok, hogy őseink ezer éven keresztül a saját vérükkel védték az országot, amit most a 21. század maroknyi politikusa szépen lassan elad a külföldieknek... akkor aligha van mire büszkének lenni.

Amit a világ ezer éven át nem tudott elvenni Őseinktől, azt most megveszik dollárért. Kilóra! EZ a magyarok szégyene!

2009. nov. 15. 18:02
 15/36 A kérdező kommentje:

17:59

Érdekes vélemény, és szerintem te sem gondolod komolyan.

Szívesebben élnél, teszem azt, Észak-Koreában, mint Franciaországban?

2009. nov. 15. 18:02
 16/36 anonim ***** válasza:
32%
én Londonban születtem, az apám angol, visszajöttünk MO-ra, aztán mikor a szüleim elváltak, az apám elhagyta ezt az országot és én azóta nem látogatom Angliát. nagyon bánom, hogy nem vitt magával és ebben a mocskos országban kell élnem a sok proli között. szerencsére jobban érzem magam angolnak, mint magyarnak, ezért nem is süllyedek le a magyarok szintjére. ez van:D
2009. nov. 15. 18:07
 17/36 anonim ***** válasza:
12%

Észak-Koreában öngyilkos lennék, nem bírom a k*csög kommunistákat. Kínában is, bár ők váltig állítják, hogy csak szocik, de attól még hullarablók.

viszont a Franciáktól detto menekülnék, Európa nem nekem való, egy Európai országot se tudok mondani, ahol szívesen laknék.

2009. nov. 15. 18:09
 18/36 anonim ***** válasza:
50%
Szívesebben születtem volna valahol Észak-Európában, de itt is jó nekem.
2009. nov. 15. 18:15
 19/36 anonim ***** válasza:
51%

Nem. Szó se róla, vannak rosszabb országok is. De ha én döntöttem volna, akkor Nagy-Britanniában, Kanadában vagy a skandináv országok egyikében születtem volna.

A mai magyar valóság ugyanis egy rossz vicc. És a magam részéről az egyetem után (vagy ha lehetőségem adódik rá, alatta) lehetőleg eltűnök innen. Nem várom meg még a sz@rrágók (elnézést) a parlamentben eladják az utolsó darab földet is a lábam alól és hogy tönkretegyenek anyagilag.

2009. nov. 15. 20:43
 20/36 anonim ***** válasza:
86%
Határozott igen.
2009. nov. 15. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!