Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Örülsz, hogy magyarnak születtél?

Örülsz, hogy magyarnak születtél?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 17:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban igen, hogy magyar nyelven beszélhetek, mert szerintem nekünk van a legszebb nyelvünk. De amúgy lehetne rosszabb is, jobb is. Úgy a középmezőny Magyarország:D
2009. nov. 16. 00:50
 22/36 anonim ***** válasza:
13%
nem,ezert elek az usa-ba
2009. nov. 16. 13:30
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon. De azért jobban örülnék, ha a magyar határon belül születtem volna :(

Amúgy nehogy azt higgyétek h ez a kizsákmányolás csak Magyarországon van, egész Kelet-Európában ez megy, ahogy a cigánykodás is. Az USAhoz hasonlítani az országot meg kissé merész dolog, ahogy Észak-Koreához is :) A térségünkön belül, ha megnézitek, azért nem vagyunk mi olyan rossz helyen.

2010. jan. 27. 15:00
 24/36 anonim ***** válasza:
86%
Összességében igen. Van mire büszke legyek, csak sajnos az már többségében történelem.
2010. jan. 27. 15:18
 25/36 anonim válasza:
0%
Én semmiképpen sem egyszerűen utálom remélem majd sikerül letegadni ha külföldre költözök
2010. jan. 27. 15:52
 26/36 anonim ***** válasza:
39%

Nem igazán. Ha az emberek mások lennének, értelemszerűen igen. Lennék svéd, mert ott sok az ateista. Vagy angol, mert ott szép az idő. Esetleg kanadai, mert ott toleránsak.

A legfőbb ok, amiért úgy érzem, rossz helyre születtem, mert innen nehéz eljutni máshova. (Nincsenek rokonaim sehol.)

Nem mélázok a múlton, én Schumacher-re is büszke voltam minden VB címénél, pedig német. Nem érdekel a nemzetiség, csak boldog akarok lenni. Amit itt nem lehet.

2010. jan. 27. 15:56
 27/36 anonim ***** válasza:
34%
Nem.
2010. jan. 27. 18:00
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen ,örülök!
2010. jan. 27. 18:51
 29/36 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem, sajnálom h nem finnek, svájcinak, vagy legalább angol anyanyelvűnek születtem!
2010. jan. 27. 19:46
 30/36 anonim ***** válasza:
84%
igen mert ha nem kell éheznem, mérgespókok és vadállatok közt laknom, mint az afrikai embereknek, nem kell beavatási ceremóniáknak eleget tennem, nem pusztít az AIDS és különféle járványok, vannak kórházak, és nem kell csadort hordanom, mint az ázsiaiaknak, és háremben élnem, van rendes lakásunk, fűtés, víz, gáz, internet... Szerintem nem azt kéne nézni, hogy mink NINCS, ahnem hogy mink VAN, és akkor nem kéne egész nap azon idegeskedni, hogy mekkora sz*r ez az ország meg a politikusok így meg úgy, mikor emberek milliói (akiknek ivóvíz is alig jut) adnák a fél életüket, hogy úgy élhessenek, mint mi. Arról nem is beszélve, hogy Magyarország természetileg is jó helyen van, ne puszítanak tornádók, földrengések, vulkánkitörések...
2010. jan. 28. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!