Örülsz, hogy magyarnak születtél?
Igen, nagyon. De azért jobban örülnék, ha a magyar határon belül születtem volna :(
Amúgy nehogy azt higgyétek h ez a kizsákmányolás csak Magyarországon van, egész Kelet-Európában ez megy, ahogy a cigánykodás is. Az USAhoz hasonlítani az országot meg kissé merész dolog, ahogy Észak-Koreához is :) A térségünkön belül, ha megnézitek, azért nem vagyunk mi olyan rossz helyen.
Nem igazán. Ha az emberek mások lennének, értelemszerűen igen. Lennék svéd, mert ott sok az ateista. Vagy angol, mert ott szép az idő. Esetleg kanadai, mert ott toleránsak.
A legfőbb ok, amiért úgy érzem, rossz helyre születtem, mert innen nehéz eljutni máshova. (Nincsenek rokonaim sehol.)
Nem mélázok a múlton, én Schumacher-re is büszke voltam minden VB címénél, pedig német. Nem érdekel a nemzetiség, csak boldog akarok lenni. Amit itt nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!