Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az önmegvalósítás? Definiál...

Mi az önmegvalósítás? Definiáld a fogalmat!

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Elérni mindent, amit csak szeretnénk, és az lenni, amik csak akarunk lenni.
2009. nov. 15. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
2009. nov. 15. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Minden olyasfajta célt elérni amit magam elé tűztem ki és ezáltal boldogabb, szebb élethez jutok. Egy félből, vagy egy kis töredékből, egy teljes egésszé formálódni, növekedni, átalakulni.
2009. nov. 15. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt a piramist ismerem, de valahogy furcsálltam, mikor önállóan kellett kirakni a piramist, sok embernek más és más dolgok helyezkedtek a piramis fokain.
2009. nov. 15. 17:25
 5/7 A kérdező kommentje:

A piramis csúcsán a wikipedia szerint az előítéletnélküliség is benne van (lack of prejudice). Azaz elérted az önmegvalósítást, ha nincs előítéleted mással szemben. Szerintem nincs olyan ember, akiben ne lenne előítélet.

[link]

2009. nov. 15. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

I. hiány alapú szükségletek

II. növekedés alapú szükségletek

A kielégített szükséglet nem motivátor. Mindig többet akarunk.

Ha ez válasz...

2009. nov. 15. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:

basszus, én még a második szintig se jutottam el, és szerintem már nem is fogok életem végéig.

lehetséges, hogy ebben az országban nem lehet elérni az önmegvalósítást.

de körülbelül azt jelenti, amikor nem akarsz más lenni, mint aki vagy, nem kell olyasmit tenned, amit nem akarsz, és megtehetsz mindent, amit igen.

2009. nov. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!