Egyre kevesebb manapság az esküvő?
az meg mire jó?
megivni sosem látott rokonokat?
akik azt mondják, minek hivtak meg? a fenébe vehetünk valami ajándékot nekik.
ha valaki kimarad, mert szükebb körü esküvőt akar az ember. akkor felháborodnak hogy engem miért nem hivtak meg?
Érdekes a vélményed (komolyan mondom), mindazonáltal inkább a konkrét kérdés konkrét válaszára lennék kíváncsi. Azaz: igen v. nem.
Marketing házidogához kell.
Én is így látom.Van aki azért nem tart esküvőt,mert szerinte az csak egy darab papír( könnyebb is elválni,nem kell bíróságra-ügyvédre költeni.)
Mások pedig azt hiszik, hogy csak akkor esküvő egy esküvő,ha nagy felhajtás,lakodalommal jár,és erre nincs egy-két milliójuk,ezért nem esküdnek meg.
Ez ugyan mindenkinek magánügye,de én kissé nevetségesnek tartom,hogy 5-6 évi együttlét után fehér csoda ruhában áll az anyuka az oltár előtt,a fátylat pedig a gyerekei viszik.A rokonok-vendégek pedig úgy tesznek,mintha nem tudnák,hogy a pár már évek óta "házas" csak éppen papírjuk nincs róla.De hát ma ez a divat.
Az első válaszoló véleményéhez hozzáfűzném: az esküvő és a lakodalom két különböző dolog.
A családomban is többen esküdtek úgy,hogy csak a két tanú volt jelen,és nem volt semmi egyéb felhajtás.Ezt a rokonok is tudomásul vették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!