Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért "rezelnek" be az emberek...

Miért "rezelnek" be az emberek a mély hangomtól?

Figyelt kérdés
Egy a problémám hogy ha valakihez hozzászólok(normálisan) kicsit mintha meghökkene,de ez többször is előfordul több embernél, azt hiszik hogy valami bajom van vagy téleg ennyire íjesztő a mély hang?(kicsit zavar) különben a lányoknak tetszik többségben, a hangom majdhogynem Vin Dieselével vetekszik...
2009. nov. 14. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagy szerencse. Most lehet, hogy okoz egy kis pánikot, de amúgy nagyon eredeti lehet. PL. színész vagy énekes lennél, vagy esetleg hírolvasó bemondó, biztos sikered lenne. Még a rossz hírt is élmény lenne hallgatni általad.
2009. nov. 14. 21:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon bírom a mély hangú embereket. Számomra kimondottan taszító egy magas hangú pasi. Persze ha hirtelen valaki odaszól nekem ilyen dörgedelmes hangon, én is kicsit megriadok, de szerintem ez természetes reakció. Te nem ijedsz meg, ha hirtelen dörög az ég? :)
2009. nov. 14. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Én a mély hangú pasikra bukom... :D
2009. nov. 14. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez tök SEXY! :D
2009. nov. 14. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:

elsőre elég szigorú lehet.

nekem is volt egy ilyen osztálytársam, mintha a rádió recsegett volna, mikor megszólalt. :D

2009. nov. 14. 22:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy tulajdonképpen merre laksz? :D
2009. nov. 14. 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem is szexi a mélyhangú pasi:D
2009. nov. 14. 22:16
 8/11 A kérdező kommentje:
hajdú bihar megye :D
2009. nov. 14. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:

:(:(:(

Az egy kicsit messze van... :(

2009. nov. 14. 22:23
 10/11 A kérdező kommentje:
egy magas hangú gyerek meg akart sérteni azzal hogy olyan mély meg rekedt a hangom mintha gégemikrofonom lenne, de ezzel csak önbizalmat kaptam tőle...
2009. nov. 14. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!