Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Írtam egy musicalt. Mit...

Írtam egy musicalt. Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Írtam egy musicalt, nekem nagyon nagyon tetszik, szerintem tök jó lett. Hogy tudnám "népszerűsíteni"? Vagy hova vigyem, mit lehet ezzel kezdeni?
2009. nov. 12. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Vigyázz, hogy ne nyúlják le!

Az egészet soha ne mutasd meg senkinek, csak részleteket.

2009. nov. 12. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Először védesd le az Artisjus-nál, utána legalább egy-két dalt fel kell venni, és megmutatni olyanoknak, akik szponzorálhatnának egy bemutatót. A másik mód, hogy színházaknak mutatod meg, és nekik adod el a bemutatás jogát. Persze mindezek előtt mutasd meg szakmabelinek, hátha csak neked tetszik.
2009. nov. 12. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Miről szól?
2009. nov. 12. 15:18
 4/8 A kérdező kommentje:

A mai erkölcsi állapotokról, azon belül egy önmagával harcoló emberkéről. Meg a közeledőnek hitt világvégéről. Meg van némi vallási vonatkozás is benne, de nem mondom el részletesen, nehogy lenyúljátok XD

Amúgy nagyon köszi a válaszokat:)

2009. nov. 12. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:

írjál bele egy szerelmi szálat meg egy-két komikus figurát is ha még nincs benne, mert a tömény moralizálás és vívódás nem igazán hatná meg az embereket.

persze az erkölcsi mondanivalód maradhat, de ha azt akarod hogy sokakhoz eljusson az üzenet akkor azt úgy kell megtenned hogy közte azért van néhány fülbemászó táncdal is...

2009. nov. 13. 23:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Humoros egy kicsit, meg ironikus, szóval elég emészthető. Amúgy köszi:)
2009. nov. 17. 14:21
 7/8 anonim válasza:

Ha már levédetted elküldhetnéd, nagyon kíváncsi vagyok :D

Zenék is vannak hozzá?

2010. jún. 25. 19:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom elküldeni, mert nem kottáztam le :)
2010. júl. 1. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!