Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne, hogy egy...

Lehetséges lenne, hogy egy fiatalkorú író legyen?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és írtam már történeteket. A barátaim és ismerőseim azt mondták nagyon jó. Szeretném megjelentetni, de a probléma az, hogy fiatalkorú vagyok. Elképzelhető, hogy ennek ellenére kiadhassam a könyvet?

2013. okt. 16. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Elképzelhető.
2013. okt. 16. 21:01
 2/6 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen,érdemes esetleg elküldened egy hozzá értő emberhez,aki elláthat tanácsokkal illetve segíthet a karriered beindításában.
2013. okt. 16. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
A kor nem akadály, legyen jó, azt ha annyira jó ,akkor akár ingyen is kiadhatják. Volt már rá példa többször is. Legfiatalabb eddig talán 12 volt, akinek hallottam, hogy kiadták, azt hiszem. Ő külföldi, magyarból meg egyet biztosan tudok, aki 14 éves volt:)
2013. okt. 16. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem majd sikerül. :)
2013. okt. 17. 06:27
 5/6 Grielean ***** válasza:
Persze, lehetséges, Christpher Paolini is kiskorú volt még, amikor kiadta az Eragon első kötetét. Bár neki jóval könnyebb volt, tekintve, hogy a szüleinek könyvkiadója van. De ha tényleg jó a könyv, akkor nem lesz akadály a korod ;)
2013. okt. 17. 15:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, majd próbálkozok :)
2013. okt. 17. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!