Ha egy fiatalkorú utcán rágyújt, belekötnek a rendőrök?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, amúgy én nem dohányzom. Csak mert sok fiatalkorú igen, ezért vagyok rá kíváncsi.
Tapasztalatokat, észrevételeket is szívesen várok.
Köszönöm előre is!
2010. jún. 26. 15:56
1/7 anonim válasza:
Dehogy, kétlem, hogy belekötnének, hacsak nem valami nagyon hepciást fog ki...
2/7 anonim válasza:
Pedig beleköthetne pár 'nagyarcba'! :))
3/7 anonim válasza:
A korod miatt nem kötnek beléd, de azért civilektől kaphatsz beszólást. A rendőr csak a tiltott helyen való dohányzásnál léphet fel.
4/7 anonim válasza:
Én sokkal fiatalabbnak nézek ki mint vagyok, és úgy kb. 25 éves koromban egy dilis néni elkezdett ordibálni utánam az utcán, hogy mit képzelek hogy dohányzom, addig követett amíg fel nem száltam a buszra.
A rendőrök ilyet nem csinálnak, mert nem dohányozni tilos, hanem dohányterméket árusítani 18 éven aluliaknak.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :D
Kíváncsi voltam.
Én éppen idősebbnek nézek ki a koromnál amúgy :D
Ismerőseim közül sokan cigiznek, de még egy néni se szólt be nekik. Rólam meg pont azt feltételezik, hogy cigizek :D
2010. jún. 26. 17:34
6/7 anonim válasza:
NE cigizz! :)
de úgy is a te döntésed!
7/7 A kérdező kommentje:
De épp azt írtam le, hogy én nem cigizek :D:D
2010. jún. 27. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!