Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Akik animés stílusban rajzolto...

Akik animés stílusban rajzoltok, nem idegel ki, amikor belekötnek a rajzolási stílusodba?

Figyelt kérdés
Bocs a magyartalan megfogalmazásért
2010. okt. 16. 23:09
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Hát, elég idegesítő ._.

A múltkori kérdés volt a legjobb... "Ez is olyan Narutós figura? Mi olyan jó ezekben?"

2010. okt. 16. 23:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
az meg semmi! De mikor azt mindják h kinai baba -.-" ... Igen zavar...
2010. okt. 16. 23:42
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk én nem rajzolok ilyeneket (már - régebben próbálkoztam, de aztán inkább önkritikát gyakoroltam, és abbahagytam), de azért megmaradtam "műértőnek", és így mondom azt, hogy azért az se mindegy, hogy animén belül hogyan/milyen stílusban rajzoltok. Mert animéből is van szép és igényes (pl. Ghost in the Shell, Vampire Hunter D, Ninja Scroll), van középutas (pl. Neon Genesis Evangelion, Plastic Little) és van egyenesen ronda és igénytelen (erre szánt szándékkal nem mondok neveket, inkább csak ismertetőjeleket: azokat sorolom ide, ahol feltűnő gyakorisággal jelenik meg pl. a szereplők fején egy óriási "izzadságcsepp", váltanak át a szemei hirtelen egy-egy vonalra", vagy az egész arcuk tök minimalista, egy vonallal megrajzolt karikatúrára, netán "mozgásszimulációként" elmosódott folttá válnak a végtagjaik, vagy eleve is aránytalanul és elnagyoltan vannak megrajzolva).

Ha az élvonalba tartozókról vesztek példát, és magatok is hasonlóan igényesen rajzoltok, vagy leaglábbis törekedtek rá, az nagyon jó, és akkor egyre kevesebben köthetnek bele a munkáitokba, pusztán azért, mert egyre szebb és igényesebb lesz. Még a középutasak is elmennek. De az utolsó kategóriától érdemes mindenképpen óvakodni, mihamarabb kikecmeregni onnan legalább középre; ha viszont ott akartok maradni, akkor ne csodálkozzatok a kötekedőkön se.

2010. okt. 17. 00:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem az animéket. Mutatnál pár rajzot?
2010. okt. 17. 10:52
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Ezért élnék szívesen Japánban, mert ott a jó manga rajzosokat szeretik és megbecsülik. Sajnos itthon nincs akkora kultúrája ennek, jó lenne ha kicsit népszerűsíteni lehetne.
2010. okt. 17. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

Előre jelzem, hogy én nem kötök bele senkibe, csak a véleményem írom le.

szerintem azért, mert aki tud rajzolni/van tehetsége, az szerintük talán többre is vihetné a rajzfilmkaraktereknél? Lehet, hogy gyerekesnek érzik, és mivel ők nem szeretik az animét, ezért nem értik, hogy miért akar valaki rajzfilmfigurákat rajzolgatni.

Nem tudom. Én a japán nyelvet és kultúrát speciel imádom, egyetemen tanulom, de az animétől agybajt kapok. Viszont szerintem akihez ez áll közel, csinálja csak. Végül is ez is csak egy önkifejezés, egy hobbi, egy elfoglaltság, és az a lényeg, hogy annak jól essen, aki csinálja. Szóval le kell sz/rni, aki beleköt.

2010. okt. 17. 12:00
 7/12 anonim ***** válasza:

én animét festek porcelánra(mert erre van vevőm) és ha valakinek nem tetszett azt is megjegyeztem, hisz a kritika is kell, hátha olyat mondanak ami jól jön,de egyébként ilyenkor azt mondom művész vagyok és ez a művészi szabadságom amíg nem rajzolsz úgy mint én akkor csöviXD

[link]

2010. okt. 18. 12:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ja csak azért adtam meg egy címet mert a munkáim mappában egy Trigun porcelán van, abba sokan belekötöttek akik nem animésok de nem érdekelt és elmentem vele egy japán teaházba ahol viszont odavoltak érte a lényeg hogy találd meg azt a társaságot akik ugyanazt szeretik mint te, mert ők megértik a rajzaidat;)
2010. okt. 18. 12:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszenek a munkáid, nem csak a Vash-es, hanem mind
2010. okt. 18. 13:01
 10/12 anonim ***** válasza:
köszi:)próbálok is ezen elindulni hisz most naagyon kedvelt lett a japán kultúra:)meg hát szeretem is nézni,most épp a full metal alchemistet nézem:D
2010. okt. 18. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!