Akik animés stílusban rajzoltok, nem idegel ki, amikor belekötnek a rajzolási stílusodba?
Figyelt kérdés
Bocs a magyartalan megfogalmazásért2010. okt. 16. 23:09
11/12 anonim válasza:
ja a többit meg azért festem mert nem csak egy réteget kell megfognom:P megaztán nagyon jól jön a dícséret is megértem hogy te miért nem szereted a kritikusokat, most monte christo grófját festettem meg és a 40 év körüliek nem értették meg,de mondjuk ezt nem is várom el ettől a kor osztálytól:P
12/12 anonim válasza:
Szivesen elmennék japánba. Persze nem "csak" az aninémék miatt. SZeretem a kulturát, és a japán lányok a gyengéim. ^^ Talán majd a phd-mat majd ott szerzem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!