Miért van ez a faji megkülönböztetés, mi értelme annak? Végülis emberek vagyunk.
Én azon az elven vagyok hogy ők is emberek,mi is teszünk rosszat nem csak ők,mi is gyilkolunk nem csak ők.
Tehát valamilyen szinten egyformák vagyunk vagy nem?
Nálunk is vannak koldusok,földönfutók.
De a cigányok összetartanak,mi miért nem?
Rengeteg kérdésem lenne ebben a témában,egyelőre ennyi.
Ja és még valami. Ha egy magyar ember felemeli a szavát a cigányok ellen, miért mondják rá rögtön,hogy neonáci? De ha egy cigány egy magyart arra miért nem szólnak semmit?
Vagy ez így van rendjén.
Végülis ez "csak" MAGYARország, miért is ne lehetne több joga itt a CIGÁNYoknak.
Sok a harag, még több a gyűlölet az előttem szólóknál.
Én nem értem miért általánosítanak ezek az emberek!
Miért beszélnek cigányságról kollektív módon, mikor mindannyian (még ők is) tudjuk, hogy nem minden cigányról van szó.
Sokáig voltam kénytelen élni én is egy több lakásos udvarban, ahol kénytelen voltam megismerni a cigányok vadabbik, szemetebb fajtáját. Na és?!!!
Mert vannak rossz tapasztalataim néhányukkal, most ostoba módon az összesre terjesszem ki a dühömet? Mi ebben a logika?
Valamelyik (enyhén szólva) felületes hozzászóló azt mondta, hogy minden népnek megvan a maga szemete.
Ezzel nyilván arra célzott, hogy szinte minden országban gyűlölnek egy, vagy több etnikumot, kissebbséget, rasszt.
Tehát akkor erdélyben, vajdaságban, felvidéken a magyarok a társadalom szemete? Kérdezem ezt azoktól, akik gyülölködnek, köpködnek egész népekre.
Jól esik netán külföldön, ha néhány kedves hazánkfia miatt a magyarokról elitélően beszélnek? Pedig ez bizony gyakran megesik erre-arra! Mert ott is vannak, akik általánosítanak!
Vagy kinek jó, ha sok lehetséges túrista azért kerüli el az országot, mert elterjedt a hír miszerint sok a csaló vendéglátós?! És most pl. a magyarok mocskáról beszélünk! Ennyit erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!