Élnél-e Amerikában?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 21:40
51/57 Szalai Martin válasza:
Minden álmom!
New Yorkban élnék akkor egésznap a Broadwayen dekkolnék:)
De sajnos ez soha sem fog bekövetkezni..:/
52/57 anonim válasza:
Minden álmom!:) Nagyon szeretném ,csak szerintem kevés rá az esély .:/ Ahova mennék az Hollywood,New York .
53/57 anonim válasza:
texas állam San Antonio. vagy esetleg Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, New York
ezeken a helyeken élnék szivesen:)
De ha kimegyek mindenképpen San Antonio az első úti célom.
54/57 anonim válasza:
én tudok intézni amerikai életet...irjatok
55/57 anonim válasza:
én még nem végeztem el a szakmám:d majd két év múlva
56/57 anonim válasza:
vigyetek ki!! én egyszerűen utálok itt élni, kisebb koromban mindig tudtam, hogy van valahol messze valami amerika... az utóbbi években pedig annyira vágyom oda, hogy el nem tudom mondani. először csak kirándulni akartam menni, most meg már az egész életemet ott akarok tölteni. az ottani emberek sokkal közvetlenebbek, és az hogy buták, mint a föld, ez egy hülyeség.. persze ott is vannak satu homály emberek, de az mindenhol van... meg hogy 13 éves gyerekek meg tudnák csinálni az ottani érettségit... hány 13 éves írná meg átlagra??? magyarországon annyi buta ember van, már csak itt, gyakorin is. az ottani életkörülmények, az életstílus vonzz engem. nekem nincsenek ott rokonaim, csak távolabbi ismerőseim, nekik meg csak nem írhatok egy e-mailt, hogy csak egy kis időre fogadjanak be.. nekem most csak abban van reményem, ha jól tanulok, kb. sikerül is. én csak az "american dream"-nek élek. el sem tudom képzelni itthon a jövőmet.
57/57 anonim válasza:
Mi a szüleimmel másfél éve költöztünk oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!