Élnél-e Amerikában?
Németország se volt semmi,szerintem nem is arra célzott hogy az európaiak jobbak.De kérdem én.
Vannak még zsidók?Ja sok.
Vannak-e indiánok?Jah páran.
Kiírtódott a zsidó nemzet?Áááá.
Kiírtódott az indián kultúra?Da.
Elvették-e az indiánoktól az egész földet?Bezony.
A zsidóktól?Nem hiszem.
A magyarokat meg fölös dolog felemlíteni,komcsik s voltunk,és mellesleg mi közünk az Amerikai témához?
Akkoris inkább élnék Amerikában, ahol vannak lehetőségek és normélis fizetés.
Ebben a porfészekben én nem maradok!
Te meg sírjál az indiánokon, és maradj itt, kíváncsi vagyok ki fog jobban járni :)
Itt úgy beszélnek mintha,csak az USA lenne a világon^^
Van még Kanada is,nem beszélve Európáról.Svájc itt van egy köpésre.
Közlöm hogy ki fogok menni(nem értem hogy hogy lehetséges ebből azt levenni hogy én hűdeittmaradok)
Hát csak azért mennék ki mert egy európai szintű érettségivel ott szinte olyan vagy mintha egyetemet végeztél volna:P
-és igen,lehülyéztem az amerikaiakat--mert tényleg ez van-
09-16 20:15 vagyok.
Tény hogy sokan vannak rendkívül művelt emberek Amerikában,de nem is arról van szó hogy "húú az amerikaiak hülyék mert média meg ez meg kapitalista disznók"hanem komolyan.A tények.Az amerikai iskolákban sokkal alacsonyabb az elvárt szint.Történelem óra helyett Amerika óra van,Európában meg a szomszédos vagy nem szomszédos országoknak is tudni kell a szerepüket,a sajátodét meg kenni vágni kell.Földrajzuk szinte nincs is,Európában meg azt is tudni kell hol van Tűzfölde.Nyolcadikban kezdik el a törteket.Bár azt az egyet megjegyzem hogy a saját történelmüket keményen tanulják.Más országokról max a Világháborúknál tanulnak.
Egy szó mint száz,ha egy Usából származó srác betoppanna egy (mittomén legyen olyan nyelv amit megértenek...nagyjából)angol általánosba,pár héten belül olyan karókkal térne vissza,hogy azt Drakula és Van Hellsing is megirigyelhetné.
Egy felől érthető hogy miért ilyen laza ott az oktatás.Van egy kis miértje.Az,hogy Amerika.Nincsen rá szükség hogy baromi okosak legyenek,hisz ők a szuperhatalom.Ott nem olyan nehéz munkába állni 8 általánossal mint itt,hisz a kapuk nyitva állnak,van pénz.
Tehát azért az egy teljesen más világ.
elttem lévő válaszoló:
hát,valóban igazad van, egyik barátnm nyolcadikos lévén kiment amerikába a szüleivel, és még csak a hatványozást tanulták(ez volt oan év közepe felé)
amikorén, mint hetedikes(1éével ezelőtt) nekem már rég támazáróm volt belőle:)
igen, más világ.
de a magyarokat azért megszivatják, nem?
mármint ha nincs meg az állampolgárságuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!