Élnél-e Amerikában?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 21:40
1/57 anonim válasza:
Igen, több lehetőségem lenne
21/f
2/57 anonim válasza:
Igen, diploma után ez az egyik terv. Egy nagynéném dolgozott kint évekig, és ha vannak ott ismerősei, kapcsolatai, akikhez mehetnék, akár házhoz is, babysitterkedni, mennék. Ráadásul több okból is ez az elsődleges célpontom: angol nyelvterület (ovi óta tanulom), a gospel zenei műfaj egyik hazája (10 éve énekelek ebben a műfajban), a rajzfilmgyártás egyik mesterének hazája (gyerekkori álmom ebben dolgozni)... csak néhány. :-)
3/57 anonim válasza:
Igen. Élnek kint rokonaim, akik már állampolgárok is tehát lenne lehetőségem. Nyaralni voltam kint egy hónapot, nagyon megtetszett az amerikaiak életstílusa, életszemlélete. De nem biztos, hogy el tudnám hagyni a hazámat :)
4/57 anonim válasza:
Nem. Én az amerikai kultúrát sem szeretem, unszimpatikus. Akkor már inkább valamelyik európai országot választanám (ha mindenképpen választani kéne). De ez az "american dream" nekem nagyon ecetszagú valahogy.
6/57 anonim válasza:
Köztudottan a világ legdemokratikusabb állama.
New Yorkban szivesen élnék,vagy tartanék egy lakást.
8/57 anonim válasza:
"Nem. Én az amerikai kultúrát sem szeretem, unszimpatikus."
Mi az, hogy "amerikai kultúra"? Az mennyire homogén? Be lehet-e egy ilyen kijelentésbe skatulyázni?
Szerintem nem! Én szívesen élnék, de attól azért sok függ, hogy hol, és milyen körülmények között.
Pl. Kalifornia egy kevésbé frekventált pontján, de bárhol, csak biztonságos legyen. Olyan helyet nem választanék, ahol rendszeresek a természeti katasztrófák.
Persze az én esetemben csak álmodik a nyomor, hacsak meg nem szántok, és kivisztek magatokkal. :)
9/57 anonim válasza:
Nem, utálom azt, ami ott folyik. Az emberek meg buták, mint a tök.
10/57 anonim válasza:
A sok csökött agyú zombi között? Soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!