11/13 anonim 

válasza:

Azért azt nem mondanám, hogy rettenetes. Csak kicsit szokatlan. De egy kis ízlelgetés után egész jó.
Adrianna, Arianna, Bíboranna, Florianna, Julianna, Lianna, Lilianna, Livianna, Marianna, Rozanna sorba egész jól beleillik.
13/13 anonim 

válasza:

Én Vivien vagyok, múltkor az új bangladesi kollégámnak bemutatkoztam, mondja hogy "jaj Viviána olyan szép név, egyik brazil ismerősét is úgy hívják, csak nem én is onnan jöttem?" Hát igen, pont úgy nézek ki :D
Egyébként Vivienként tetszik, még a Viviána is elmegy, de Vivianna már kevésné. Itt már nem tetszik, hogy minden betűből 2 van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!