Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért dőltök be ennek a...

Miért dőltök be ennek a reklámfogásnak?

Figyelt kérdés
Gondolom mindenki hallott már vatera veráról. Hát közlöm hogy ez egy nagy kamu, se vera nincs se berci. A hölgy aki a reklámban szerepel az Sallai Nóra színésznő. utána lehet nézni google-ban, a képek igazolnak. kérek mindenkit ne dőljön be ennek az egésznek, próbáltam már vaterán is közölni , de ott folyamat törli a vatera a hozzászólásom, máshol nem tudtam ezt megosztani. Ez a reklám fogás megint amerikából koppant, ahol tényleg megtörtént egy hasonló eset egy hölgyel ,csak ő az ebayen adott el egy telefont, nem egy mercédesz 50E ftért.
2009. nov. 6. 18:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hogy rajtam kívül elhiszi e valaki???? édesistenem. ez szánalmas, nézzétek meg az aukciók oldalán hányan hiszik el, na nekik írtam ezt, és nem az ilyen okoskodó leszólos embereknek. ennyi
2009. nov. 7. 06:07
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

Ne aggódj! Okos vagy, ügyes vagy, kedves kérdező. (*buksit simogat*)

Jó, hogy felhoztad ezt a kérdést, mert mások is tanulhattak belőle (mi meg röhöghettünk egyet).

És persze, vannak még olyanok (rajtad kívül is), akik bedőlnek ilyennek (nagy az isten állatkertje), így legalább mindannyian tanulunk belőle. Te azt, hogy ne dőlj be ilyennek, mi meg azt, hogy "a fene gondolta, hogy még mindig ilyen alacsony az átlag IQ".

:))

(Te jó ég! És belegondoltatok már abba, hogy ezek az emberek eljárnak szavazni is választáskor??? Rólad is döntenek, meg rólam is. ... Atya ég!)

2009. nov. 7. 07:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Látom magadból indultál ki: "nagy az isten állatkertje". XD
2009. nov. 7. 10:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Jé, a kérdező több nicken is írogat. Mik vannak?! :))

Egyébként fájt neked is? Nemtán bedőltél te is ennek a reklámnak? :)

2009. nov. 7. 10:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hülyék mindig lesznek, de ha 30-an elhiszik, akkor a maradék 9.999.970 nem. Szerintem az jó arány.
2009. nov. 7. 10:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Jaj, most ez a 2 mp alatt elkelt... A kiscsaj is azt mondta a tv-ben, hogy aki elsőnek kattint megkapja. Vagy akkor így már mégsem olyan hihető a reklám?

Komolyan, én szégyenlem magam, hogy ilyen hülye emberekkel élek egy országban! Egy reklámot elhinni... -.-

2009. nov. 7. 11:40
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem bejött a reklám,de nem dőltem be
2009. nov. 8. 07:48
 18/18 anonim ***** válasza:
A Merci meg 13 mp alatt "kelt el". Gyakorlott programozók előnyben.
2009. nov. 9. 10:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!