Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért dőltök be ennek a...

Miért dőltök be ennek a reklámfogásnak?

Figyelt kérdés
Gondolom mindenki hallott már vatera veráról. Hát közlöm hogy ez egy nagy kamu, se vera nincs se berci. A hölgy aki a reklámban szerepel az Sallai Nóra színésznő. utána lehet nézni google-ban, a képek igazolnak. kérek mindenkit ne dőljön be ennek az egésznek, próbáltam már vaterán is közölni , de ott folyamat törli a vatera a hozzászólásom, máshol nem tudtam ezt megosztani. Ez a reklám fogás megint amerikából koppant, ahol tényleg megtörtént egy hasonló eset egy hölgyel ,csak ő az ebayen adott el egy telefont, nem egy mercédesz 50E ftért.
2009. nov. 6. 18:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Na és?
2009. nov. 6. 18:04
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Ja, miért?!

A magyar nők nem így állnak bosszút!

Hülyék lennének...

2009. nov. 6. 18:05
 3/18 A kérdező kommentje:
na és ? te örülnél ha kifizetnél valamit és valami véletlen folytán nem azt kapnád, vagy épp meg sem kapnád ?
2009. nov. 6. 18:07
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Miért valaki komolyan úgy gondolta, hogy ez a reklám a valóság?! Hogy valaki tényleg a barátja cuccait adja el? Ne legyen már ilyen a kedves kérdező se, nem tudom ezzel mit akart, "leleplezni" vagy mi? Te jó ég...
2009. nov. 6. 18:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hallottam senkiről, aki elhitte volna.
2009. nov. 6. 18:12
 6/18 anonim ***** válasza:
39%

Én ugyanúgy jártam, mint a kedves kérdező. 3x írtam a Vaterán, szinte ugyanazt, mint ő, de érdekes módon egyik hozzászólásom sem jelent meg. Éppen azért kell(ene) tudatni a valóságot, mert nagyon sokan bedőlnek ennek. Persze főképpen az olyanok, akik a napi sorozatok szereplőit is valós személyeknek hiszik. Ha nem titok, hogy reklám, akkor miért nem derülhet ki, hogy Vera nem is létezik? Na, ugye...

Egyébként, több, mint furcsa, hogy az Obama könyv 2, azaz kettő másodperc alatt "kelt el". Aki vaterázik, az tudja, hogy ennyi idő nem elég a licitáláshoz! Ezért is furcsa az egész. :( Bár nyilván a reklám bevétel hatalmas.

2009. nov. 6. 18:18
 7/18 anonim ***** válasza:
46%

Te jó ég, komolyan azt hiszed, hogy él más is ezen a Földön rajtad kívül, aki elhiszi azt a reklámot?

Hogy majd fizet egy reklámcég egy bosszúálló nőnek?

Gondolom akkor te a régi lottós reklámokat is elhitted, mikor a pasi reklámokkal üzengetett az ismerőseinek, hogy éppen hol van és mit csinál.

Örülök, hogy nem ismerlek és így nem ég a pofám a te szellemi színvonalad miatt.

2009. nov. 6. 18:24
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
Ilyen alapon egy mesekönyvre is ráírhatnák, hogy FIGYELEM! fIKCIÓ!
2009. nov. 6. 18:49
 9/18 anonim ***** válasza:

Jót röhögtem!

A reklámon is,a kioktatáson is!

Egyébként annó én eleinte lehittem a lottó 5ös sztorit,nekem az újdonság volt,hihetőbb,mint a vaterás!

2009. nov. 6. 20:34
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen alapon egy mesekönyvre is ráírhatnák, hogy FIGYELEM! fIKCIÓ!"

:DD Ez jó volt! Ment a zöld! ;))

(Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak manapság.)

2009. nov. 6. 20:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!