A vajdasagi magyarok tenyleg harciasak?
Én is Vajdasági vagyok és magyar suliba jártam, magyar gimit végeztem, Újvidéken fejeztem egyetemet szerbül. Vannak szerb barátaim ah magyarok is természetesen. Engem szerbek még nem bántottak, de én se őket. A szüleim és én sem vagyunk benne egy pártban sem. Mindketten munkaviszonyban vannak. Anyám bürokrata. Irodán dolgozik szerbekkel és magyarokkal. Nem különböztetik meg őket a többitől, mindenki egyforma, na és állami intézmény.
Apám privát helyen dolgozik szerb a főnöke és apám a legjobb munkása, ah a főnöke nevezte az első számú mester.
Újvidéken láttam olyat meg Szun, h a magyar le se szart ha segítséget kértem valamiben, h mi merre van pl. Na de az igaz, h nem vagyunk olyan puhányok mint a magyarországiak.
Most itt élek Pesten. Elég durva mennyi Sp meg Bieber féle kölök mászik s a nadrág ülepe meg valahol a térdüknél van. :D Lányosan beszélnek, kis finomak... meg a lányok úgy bánnak velük, mint vlm nem is tudom mivel. Tisztelet a kivételnek, hisz ismerek alföldi, Szentes, Szeged környéki fasza gyerekeket. Falusiak ah én is és bele való srácok. Ők az igazi magyarok, nem a városi kis divatmajmok meg a felfújt gyurmák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!