A vajdasagi magyarok tenyleg harciasak?
Figyelt kérdés
Harciasabbak mint pl. a magyarorszagi magyarok ?2013. szept. 20. 19:40
1/11 acelsziv válasza:
Van ilyen is olyan is. A legrohadtabb aggresszív koszos paréj, akit ismerek szintén vajdasági magyar. De ez nem jelent semmit.
2/11 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy harciasabb?
Hogy lehet valaki harcias?
3/11 acelsziv válasza:
többet kínlódnak, mint a hazai magyarok. Szívatják, verik őket a magyarságuk miatt. Elismerésre méltó, hogy eddig megőrizték a magyar identitásukat.
4/11 A kérdező kommentje:
Hat pl.,hogy Pesten a fiataloknak igazabol csak a szajuk nagy,meg a Vajdasagban tenyleg kemenyek a fiatalok es nem csak a szajuk jar...
2013. szept. 20. 21:42
5/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso: SAJNOS...Nagyon szomoru szerintem,hogy igy bannak egyes szerbek velünk ahelyett,hogy össze fognank..
2013. szept. 20. 21:43
6/11 Újvidéki válasza:
Nem vagyunk harciasak, csak tudunk jól védekezni és szökni :)
7/11 anonim válasza:
Acelszivnek teljesen igaza van. Én épp azért sem leszek szerb, még ha kényszerítenek is rá!!! (mert a munkahelyen, bankokban, iskolákban elég nagy nyomás nehezedik a magyarokra, kiutálnak minket) Senki nem veheti el a magyarságomat!
14/l, Szabadka
8/11 anonim válasza:
Én nem azzal jellemezném magunkat, hogy harciasabbak vagyunk mint a magyarországi magyarok, inkább sokkal harc edzettebbek vagyunk (és nem csak fizikai kontaktust értem ez alatt, hanem a mentalitást, morált, és a pszihológiai felfogást)!
9/11 anonim válasza:
Hurrogjatok le,de bakker mintha nem egy orszagban elnenk (en es mas itt komentelo vajdasagiak),ilyen hogy szerb elnyomas,kiutalas stb...en Magyar vagyok,Szabadkai,es soha nem ert semmifele atrocitas,kiutalas semmi egyeb. Munkahelyen ugy beszelek ahogy akarok,suliba magyar osztalyba jartam,es nem bantottak a szerbek-sott egyutt logtunk a "snooker"-ban.Kerdesre valaszolva...hat lehet,nem szoktam kotekedni masokkal,de ha osszeszolalkozok valakivel (nemzetisegtol fuggetlenul es kizarolag ha nyomos okom van ra) akkor vagy bocsanatot ker,vagy osszeverekszunk.Olyan hogy "jol megmondom neki" olyan nincs...akkor kar belekezdeni! Felfordul a gyomrom az ilyen kozhelyes "oten fogtak le" meg "ha legkozelebb meglatom" dumatol. De en csak egy vagyok,halgassunk meg masokat is.
10/11 anonim válasza:
Utolsó: de jó neked. Nálunk aki nem tud szerbül, suliban kicsúfolják, piszkálják, röhögnek rajta (1-2 kivétel), játszótéren emlékszem még arra, hogy homokoztam, erre egy kislány odakiabált az anyjának, hogy "anya ez magyar, nem játszok vele".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!