Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Best of privát üzenetek. (? )

Best of privát üzenetek. (? )

Figyelt kérdés
Mi volt a legmeredekebb privát üzenet amit kaptál idáig? Ha gondolod bemásolhatod, vagy elmondhatod nagyjából.:D

2013. szept. 14. 20:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%

[link]

Fogalmam nincs, mi ez, kitől van és mi okból.

Aztán mikor a menstruációs fájdalmakra merészeltem panaszkodni, akkor egy szintén nő (!) így oktatott ki: "Ritka nagy kényes p.csa lehetsz! -.-", aztán hosszasan magyarázta, hogy egy nő nem engedheti meg magának a menstruációs görcsöket...

2013. okt. 3. 21:05
 22/25 A kérdező kommentje:
LOL
2013. okt. 3. 21:08
 23/25 anonim ***** válasza:

Egyszer valaki privátban írta:"Ku.r.va anyád!"

Az nem derült ki, mi okból kaptam ezt...

Erre én:"Esetleg a tied, bár jobb lett volna, ha szecskavágó lett volna, mikor kibújtál belőle."

2013. dec. 8. 15:19
 24/25 anonim ***** válasza:

Hú, már annyi mocskolódó levelet kaptam :)

Tipikus, hogy igazi ordenáré stílusban leoltom a férfiakat keresztbe-hosszába, erre ismerkedni vágyó emberek írnak.

Ezt valaki árulja el miért van...

Egy ismeretlen személy, első levelében többek között minden idők legbriliánsabb elméjeként hivatkozott önmagára.

Keresztény felhasználó győzködött hosszan, hogy milyen rossz, hogy leszbikus vagyok.

A legjobb amikor a kérdezőt oltottam, erre írt egy mocskolódó levelet, hogy ne oltsam a kérdeződ. Az állatja nem tudta, hogy kiírja a nevét :)

Privát levélben voltam én már minden :D

2014. jún. 13. 17:01
 25/25 anonim válasza:

24:

Ha leszbikus vagy minek oltogatod a pasikat, minek foglalkozol velük? Te is ilyen ostoba 2 bites agyú feminista r1banc vagy?

2014. jún. 13. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!