Best of privát üzenetek. (? )
Helyből tiltottam az illetőt, így az üzenetet nem tudomb emásolni.
Az egyik üzenetben a hapsi tornadresszt keresett, és arra akart rávenni, hogy adjam el neki, de legalább mondjam meg neki, hogy hol lehet olyat venni.
Valamilyen iskolás kérdésre válaszoltam, hogy kellett-e nekünk dressz tesire vagy sem, és rögtön lecsapott gondolom mindenkire, aki ott válaszolt.
Aztán volt egy olyan kérdés, amiben arról érdeeklődött az egyik, hogy milyen cipőim vannak és van-e lábszagom... Na, itt elszakadt valami bennem, és olyan csúnyán elküldtem, ahogy addig sosem tettem, és szerintem nem is fogom.
Mindezt azért, mert választam egy cipős kérdésre az Öltözködés kategóriában.
Szerinted nem ciki hogy pl ( én 28 éves srác ) szeretek otthon ( egy 22 éves lány lakótársal bérelek egy szobát ) meztelenül lenni?
Néha néz, meg nem tom, de szólni sose szokott, bár a múltkor mondta hogy, látom, megint nem volt semmi egy ideje, ( felált amikor meztelen ő is kijött a zuahnyozásból )
Szerinted az normális , ha egy 22 éves lányal lakok és csak meztelenkedés van egymás elött, sex nincs max egy héten egyzser ő nekem kézzel szájjal?
köszike a normális választ előre isÍ!
:D
jó ez a kérdés, meg néhány válasz.
Volt egy olyan kérdés, amiben a tömegközlekedésen levő perverzek volt a témakör, és írtam egy esetről, amikor az én fenekemet simogatta vki, és nem mertem szólni, mert annyira tömötten voltunk, hogy nem is tudtam, ki volt az... erre kaptam egy üzenetet, hogy tuti kamu, és egy büdös csicska r.banc vagyok, aki élvezte is -.- ...
De kaptam már olyat is kérdezőtől, amikor ő tette fel a kérdést, hogy pofátlanság volt-e feltörnie az ex legjobb barátnője facebookját, és válaszoltam, hogy igen, akkor bizonygatta, hogy de a lány az köcsög volt meg nem is volt feltörés, mert első tippre megvolt a jelszó meg így-úgy-amúgy... szerencsére amikor kb. 4edszer megírtam neki, hogy az, hogy egyáltalán a fejében megfordult ilyen, az ugyanolyan neveletlen tuskóvá teszi, mint az ex barátnője, akkor nem írt többet. Vmi max. 14 éves hülye p.csa volt amúgy is (helyesírás katasztrófa, hülye szleng).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!