Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Best of privát üzenetek. (? )

Best of privát üzenetek. (? )

Figyelt kérdés
Mi volt a legmeredekebb privát üzenet amit kaptál idáig? Ha gondolod bemásolhatod, vagy elmondhatod nagyjából.:D

2013. szept. 14. 20:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
arra próbált egy tag rávenni, hogy a Biblia szerint éljek (nem sikerült neki)
2013. szept. 14. 20:44
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer kaptam egy fÄszt mellékletként. Majdnem hánytam.
2013. szept. 14. 20:44
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
"Figyelmeztetünk, hogy következő ilyen hozzászólás kitiltást von maga után." Meredek volt...
2013. szept. 14. 20:45
 4/25 anonim ***** válasza:
94%

"Az üzenet küldője: lacika75

Az üzenet címzettje: (az én nicknevem van itt)

Az elküldés időpontja: 07-08 12:52

Az üzenet témája: Re: Re: te hülye vagy

Az üzenet szövege: Te ugyanúgy nem ismerted azt akinek válaszoltál.......és te sem ismered őt meg aztán mivel válaszoltál igy érdekelt kicsit amit írtam ....

És tudd ha nem engeded el az apukáhozz aki ugyanugy imádja a gyereket több hétre akkor te egy önző dög vagy!!!!

És bár kiszursz az apával de ne feled!!!!A gyerekednek ártasz vele a legtöbbet....És ezt ha felnöté vélik te nagyon visszafogod kapni az élettöl én nem lennék egy ilyen anya ghyereke mármint anya az durva hiszen nem a gyerek érdekeit nézed hanem a sajátodat::::"

Nekem gyerekem sincs.Olyan béna volt ez a lacigyerek,hogy nem a kérdezőnek írt,hanem nekem..

2013. szept. 14. 20:46
 5/25 anonim ***** válasza:
95%

"25 éves vagyok és szívesen megismernélek béjbi. :P"

(Hozzáteszem, én 14 vagyok.. ez meg egy pedofil lehetett.)

2013. szept. 14. 20:46
 6/25 anonim ***** válasza:
94%

A kérdés a szoptatós anyukák melltartó vásárlási szokásaihoz kapcsolódott (mekkora, hol vette, milyen fajta). A kérdező problémás mérettel rendelkezett.

Leírtam, nekem mekkora kell, hol vettem, milyen árban. Hónapokkal később kaptam a kérdéssel kapcsolatban üzit, hogy biztos csodálatos, nem-e küldenék róla képet...Tiltottam a felhasználót.

Egy másik kérdés a porszívózási szokásokról szólt, ott azonnal kaptam egy privát üzit, hogy ne fogjam a másfél éves morzsáló gyerekemre a takarítási mániámat, amiért 1-2 naponta porszívózok.

2013. szept. 14. 20:49
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt kérte h küldjek neki véres tampont. Beteg egy ember lehet.
2013. szept. 14. 20:53
 8/25 A kérdező kommentje:

# 4 engem még nem találtak így be de tuti szét szívatnám :DDDD Mentek a zöld kezek.

És itt van egy elmebeteg tőlem is(helyesírást nem javítottam, csak cenzúra):

Az üzenet szövege: én inkább belüök az M5 ős BMW mbe és megszámolom ak öteg húszezreseket.

ja és felszedek pár r1bancot, és le is sz0patom őket lehet anyád is köztük lesz

2013. szept. 14. 21:04
 9/25 A kérdező kommentje:

Az üzenet szövege: tipikusi rigy vagyar csicska vagy :DDDD

e nekem jó a 80 milliós vagyon és kézpénz meg az M5 neked megn em jut semmi csak az apád fasz@ :DDDD

2013. szept. 14. 21:18
 10/25 anonim ***** válasza:
70%
mi a francnak kell lepontozni? 1.
2013. szept. 14. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!