Mit szóltok a plébános-gyilkossághoz? Nem fura h ismét egy fiatal fiú kerül a képbe?
Szóval távol álljon tőlem a kegyeletsértés, de álljunk meg egy pillanatra!
1,
ha csak egy autót akarnak ellopni, amiatt nem fogják megkötözni, utána megszurkálni majd véresen, félig holtan ide-oda huzigálni még, agyonverni meg tudom is én mit.
2,
a fentiek nagy agresszióra engednek következtetni, és közeli személyes viszonyból / ellentétből eredő konfliktusra, aztán a fiatal srácnál vmi baromira kiverte a biztosítékot (ezt már sose tudjuk meg, mert a rendőrség nyilván nem fogja ebbe az irányba terelni az ügyet, jó lesz az az autólopós story a népnek)
3,
az elején még kriminálpszichológus is azt nyilatkozta h itt bizony vmi hatalmas és közeli viszonyból származó személyes konfliktusnak kell lennie, mert másképpen nem elképzelhető az egész cselekmény, pontosan a nagy fokú brutalitás amiatt!! Persze most már nagyon hallgatnak erről a vonalról...
4,
szintén a fentiekből következik: ez a fiatal, a Népligetben "élő" (ami ugye a fiúprostik gyűjtőhelye egyszerűen fogalmazva) srác nyilván igen szoros kapcsolatban volt a plébánossal, ha egyszer beengedte az otthonába rendszeresen, és ezúttal is bent, a saját lakásán művelte végül ezeket a dolgokat vele.
(persze így utólag ismét amolyan szép népetetés h az atya csak segítette szegény hajléktalan fiatalt ... hmmm, ja hát és pont Bp-ről járt a srác vidékre az atyához kis ételért? nekem valahogy nem áll össze a kép, elnézést kérek érte)
5,
Ti nem szimatoltok itt finoman szólva többet holmi autólopásos történetnél? a 72 éves, egyedül élő plébános úr intim szférájába hogy került a 19 éves "népligeti srác"? Aztán egy sima autólopáshoz miért is kell pl megkötve és többször megkéselve még vonszolni az éppen csak élő plébánost?
Számomra egyértelmű h itt vmi olyan nagyon közeli személyes viszonyból eredő konfliktus miatt szabadult fel ekkora agresszió h egy sima autólopást velem biztos nem hitetnek el, csak ez most jól jött persze, hogy ennek okán el lehet vitetni a balhét, leegyszerűsítve a helyzetet, és nem kell itt egyéb vonalakat firtatni.
Bocsánat, hozzá teszem h ÉN így látom, na meg ismerve nem kevés pap fiatal fiús botrányát ... háááátttt (biztos emlékeztek, amikor kb 2 éve egy Ricsi nevű bp-i fiatal fiúprosti kitálalt a Blikknek (fotókkal alátámasztva!), és hát még mielőtt vki túl naiv lenne, az atya nem éppen testvéri szeretetből látta igen gyakran vendégül a srácot az otthonában. de ez most csak egy példa a sok közül ... na persze elég gyorsan elsikálták azt is, ha jól emlékszem, azért 2 számban elég szaftos módon megjelentek a részletek ...)
6,
tehát véletlenül se személyeskedni akarok, meg nyilván semmit se tudhatok biztosra, csak csupán büntetőjogi szempontból, szerintetek tényleg életszerű a leírt brutalitás egy autólopás miatt, és hogy ezt pont egy 19 éves "népligeti" fiú követi el, aki az idős atya elég furán közeli bizalmába férkőzött hosszabb időn át ezt megelőzően?
Háááát .... izééé .....
Mi a véleményetek? Ki hogy látja?
(MEGISMÉTLEM: term. nem értek egyet az egész bűncselekménnyel és véletlenül se akarom "gyalázni" a plébános emlékét, na de az is felháborít engem, amikor szándékosan ferdítik a storyt, mert a valóság nem túlságosan elfogadható a széles tömegek számára, főleg azon katolikus tömegek számára, akik mereven tagadják h léteznének olyan papok, akik bizony szorosabb kapcsolatot ápolnak fiatal srácokkal ... de ugye ez egy elég nagy tabu ahhoz, hogy még csak ne is említsük. És tehát mindez sok-sok kérdés számomra ... véletlenül se tényként közlöm, csak én így látom.)
Nem értem, miért ilyen fontos teljes részletességgel belemenni egy bűntettbe, ha a) nem veled vagy közeli ismerőseiddel történt, b) nem vagy nyomozó. Leggyakrabban az ilyen meggondolásokból születnek a "jobbnál jobb" összeesküvés-elméletek.
Az, hogy miért ölte meg, szerintem a leghuszadrangúbb kérdés, a lényeg az, hogy ölt, és e szerint fogjál elítélni; ígyis-úgyis legalább 10 évet ülni fog, ha elítélik.
A megnyilvánulásaidból kiindulva nyugodtan elmehetnél ügyvédnek is, azok tudják csűrni-csavarni a szavakat; "nem mondtam, hogy pedofil", igaz, ilyet tényleg nem mondtál, de ez volt az értelme, máshogy ezt nem lehet értelmezni. A pap pedig (ha valóban csinált ilyet), valószínűleg nem a halála előtt 1-2 nappal kezdte el, ilyen szempontból lehetett ez az indíték, persze az a lényegen nem változtat, hogy megölt egy embert, ráadásul egy olyan embert, akivel szemben erőfölénye volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!