Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok a plébános-gyilkos...

Mit szóltok a plébános-gyilkossághoz? Nem fura h ismét egy fiatal fiú kerül a képbe?

Figyelt kérdés

Szóval távol álljon tőlem a kegyeletsértés, de álljunk meg egy pillanatra!

1,

ha csak egy autót akarnak ellopni, amiatt nem fogják megkötözni, utána megszurkálni majd véresen, félig holtan ide-oda huzigálni még, agyonverni meg tudom is én mit.

2,

a fentiek nagy agresszióra engednek következtetni, és közeli személyes viszonyból / ellentétből eredő konfliktusra, aztán a fiatal srácnál vmi baromira kiverte a biztosítékot (ezt már sose tudjuk meg, mert a rendőrség nyilván nem fogja ebbe az irányba terelni az ügyet, jó lesz az az autólopós story a népnek)

3,

az elején még kriminálpszichológus is azt nyilatkozta h itt bizony vmi hatalmas és közeli viszonyból származó személyes konfliktusnak kell lennie, mert másképpen nem elképzelhető az egész cselekmény, pontosan a nagy fokú brutalitás amiatt!! Persze most már nagyon hallgatnak erről a vonalról...

4,

szintén a fentiekből következik: ez a fiatal, a Népligetben "élő" (ami ugye a fiúprostik gyűjtőhelye egyszerűen fogalmazva) srác nyilván igen szoros kapcsolatban volt a plébánossal, ha egyszer beengedte az otthonába rendszeresen, és ezúttal is bent, a saját lakásán művelte végül ezeket a dolgokat vele.

(persze így utólag ismét amolyan szép népetetés h az atya csak segítette szegény hajléktalan fiatalt ... hmmm, ja hát és pont Bp-ről járt a srác vidékre az atyához kis ételért? nekem valahogy nem áll össze a kép, elnézést kérek érte)

5,

Ti nem szimatoltok itt finoman szólva többet holmi autólopásos történetnél? a 72 éves, egyedül élő plébános úr intim szférájába hogy került a 19 éves "népligeti srác"? Aztán egy sima autólopáshoz miért is kell pl megkötve és többször megkéselve még vonszolni az éppen csak élő plébánost?

Számomra egyértelmű h itt vmi olyan nagyon közeli személyes viszonyból eredő konfliktus miatt szabadult fel ekkora agresszió h egy sima autólopást velem biztos nem hitetnek el, csak ez most jól jött persze, hogy ennek okán el lehet vitetni a balhét, leegyszerűsítve a helyzetet, és nem kell itt egyéb vonalakat firtatni.

Bocsánat, hozzá teszem h ÉN így látom, na meg ismerve nem kevés pap fiatal fiús botrányát ... háááátttt (biztos emlékeztek, amikor kb 2 éve egy Ricsi nevű bp-i fiatal fiúprosti kitálalt a Blikknek (fotókkal alátámasztva!), és hát még mielőtt vki túl naiv lenne, az atya nem éppen testvéri szeretetből látta igen gyakran vendégül a srácot az otthonában. de ez most csak egy példa a sok közül ... na persze elég gyorsan elsikálták azt is, ha jól emlékszem, azért 2 számban elég szaftos módon megjelentek a részletek ...)

6,

tehát véletlenül se személyeskedni akarok, meg nyilván semmit se tudhatok biztosra, csak csupán büntetőjogi szempontból, szerintetek tényleg életszerű a leírt brutalitás egy autólopás miatt, és hogy ezt pont egy 19 éves "népligeti" fiú követi el, aki az idős atya elég furán közeli bizalmába férkőzött hosszabb időn át ezt megelőzően?

Háááát .... izééé .....

Mi a véleményetek? Ki hogy látja?

(MEGISMÉTLEM: term. nem értek egyet az egész bűncselekménnyel és véletlenül se akarom "gyalázni" a plébános emlékét, na de az is felháborít engem, amikor szándékosan ferdítik a storyt, mert a valóság nem túlságosan elfogadható a széles tömegek számára, főleg azon katolikus tömegek számára, akik mereven tagadják h léteznének olyan papok, akik bizony szorosabb kapcsolatot ápolnak fiatal srácokkal ... de ugye ez egy elég nagy tabu ahhoz, hogy még csak ne is említsük. És tehát mindez sok-sok kérdés számomra ... véletlenül se tényként közlöm, csak én így látom.)

2013. szept. 14. 07:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok katolikus, nem is a szívem csücske az a vallás, de már baromira kezd elegem lenni ebből a "minden pap meleg meg pedofil" hangulatból. Nem mindegy, miért csinálta a srác? Ilyen brutális tettre nem mentség az sem, ha korábban esetleg a pap szeretője volt. Változtat valamit a tényeken? Miért kéne a "széles tömegeket" tájékoztatni egy meggyilkolt ember szexuális szokásairól?

Lehet, hogy egy kisebbséget képviselek, de engem egyáltalán nem érdekelnek a brutális gyilkosságok ilyen részletei. Mint amikor a Bándy Kata bugyijáról (hol volt a bugyi? hogy került oda? stb.) írtak folyton a portálok. Elhiszem, hogy ezek fontos adatok a nyomozás szempontjából, de ízléstelen ilyen mélységekben megosztani a közvéleménnyel.

2013. szept. 14. 07:46
 2/12 A kérdező kommentje:

nézd!! nem, én nem írtam h pedofil lenne ...

a másik: igen, ez fontos kérdés, ugyanis én meg azt nem szeretem, amikor vagy vallási bigottságból vagy akár tök más érdekből egyszerűen félreviszik a nyomozást, mert a valóság nem fest túl szépen ...

Tehát egyáltalán nem mindegy jelen esetben h a srác vmiért elborult és megölte a papot, és ezután elmenekült a kocsijával avagy eleve a kocsilopás miatt történt az egész. Nem, nem mindegy!

Egy kicsit se! De még jogilag se, hiszen más az indíték, más a motiváció, és így más az egész bűncselekmény minősítése is ...

Ennek ellenére úgy látod, mégis tök mindegy?

2013. szept. 14. 08:03
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Az eddig közöltek szerint NEM CSAK a kocsilopásért ment oda a srác! Felforgatta az egész lakást, tehát értékeket keresett! Tudta, hogy a pap sokszor segít a rászorulókon, és azt hitte, hogy ezért sok pénze van. Az pedig, hogy Te pedofíliával vádolod az idős papot (még ha nem is nyíltan), felháborító.
2013. szept. 14. 08:09
 4/12 A kérdező kommentje:

heyyyyyyyyyy

álljunk meg most gyorsan!!!!!

NEM NEM NEM, véletlenül se vádolom pedofíliával! hogyan is vádolhatnám, amikor a srác 19 éves ????

De látod, pont te és a hozzád hasonlók mentalitásából látszik, mennyire vehemensen képesek azonnal támadni akár valótlanságokkal is, és hát ez számomra csak azt erősíti h kilóg a lóláb. máskülönben honnan jönne ez a nagy agresszió és szándékos ferdítés megint? Olvasd el akkor még egyszer, amit írtam !!!

2013. szept. 14. 08:16
 5/12 A kérdező kommentje:

"Az eddig közöltek szerint"

Ez az, amit ettől a ponttól kezdve nem igazán lehet figyelembe venni és hitelesként elfogadni, mert hát .... folytassam?

emlékszel pl a pécsi papok fiús botrányára? és mi lett belőle? teljesen félrevitték a nyomozást, majd aztán bejelentették h elfogultság miatt mégse akarnak nyomozni.

és?

Ennyi ... kész vége, azóta sincs semmi hír az egészről, ment a süllyesztőbe. Hát kérlek ennyi a hitele egy hivatalos tájékoztatásnak ilyen esetekben SAJNOS!

2013. szept. 14. 08:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem a nyomozást viszik félre, csak nem tájékoztatják minden részletről a Blikk olvasóközönségét. Nagy különbség.
2013. szept. 14. 08:22
 7/12 anonim ***** válasza:

A Vatikánnak messze elér a keze. Ezt akartad hallani?

Mert ez a valóság..

2013. szept. 14. 08:33
 8/12 A kérdező kommentje:

tudom én 7-es!

jöhetnek nekem bármilyen szöveggel, mert én viszont a valóságban élek, és szal ismerem a dörgést elég keményen ... (főleg h még pap ismerősöm is van aki szintén olyanokat mesél néha h még én is dobok egy hátast pedig edzett vagyok :XD)

2013. szept. 14. 08:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja, hát ha te ilyen kemény gyerek vagy, akkor engedd meg, hogy én kérjek elnézést. :D
2013. szept. 14. 09:52
 10/12 A kérdező kommentje:

nem fogadom el, mert nem indokolsz ésszerűen ...

azóta sztem több mint tök egyértelmű lett a helyzet azoknak, akik követték az eseményeket. aztán mindenki vonjon le belőle amit akar ...

2013. szept. 15. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!