Segítség! Mit kéne hallgatnom/néznem/olvasnom, hogy "menő" legyek?
Eddig azt az elvet vallottam, hogy legyek egyedi, csináljam azt, amit én szeretek, ne legyek tucatbábu, de mostmár elegem lett belőle, hogy így alig vannak barátaim.
Milyen előadókat, blogokat, youtube-os arcokat kéne ismerjek, hogy képben legyek a manapság menő dolgokkal?
Légyszi segítsetek!
Szia!
OFF!
Kicsit sem érzed mesterkéltnek, hogy be szeretnél állni a szellemi és szívidióták sorába?
elhiheted: aki menő, annak egy barátja sincsen. MIÉRT? -Mert az azok személyek, aki körülötte rohangálnak, a barátjának tartják magikat, mind csak felszín. Ha menő vagy, akkor csak egyel több púp van a hátadon; elvárják, hogy elmenj minden buliba, és ha nem mész el, esett a menőségi szinted, elvárják, hogy akkor is olyan menőn, kihívóan, szinesen öltözz, ha mondjuk az anyukád meghalt (Ez csak egy példa, nem akarom, hogy bárkid is meghaljon), te sosem lehetsz elkenődött/szomorú, mert te TE vagy, és kész.
Legyél önmagad, majd jön valaki, aki ezt értékeli benned! Hidd el ;)
utolsó vagyok!
magikat xĐĐ
magukat, csak gyorsan írtam :)
RTL Klub, TV2, Viva. Ezeket melegen ajánlom, itt vannak olyan műsorok, amik neked kellenek. Kimondottan magyaroknak szólnak ezek. Ősztől beindul a gépezet, lesz VV, Big Brother, Balázs meg Vadon Jani új, Wunderscön és Supersexi átalakítós műsora, Kajacsata meg Ponty a tortán, Barátok Közt meg Jóban és Rosszban... Ikszfaktor meg Gigasztár. Egyébként érdekes, a két nagy kereskedelmi csatorna ("csatorna... KANÁLIS! Csatornában nincs ennyi sz@r!" /Hofi/) ugyan olyan műsorokat ad, csak pont annyiban különböznek, hogy ne tudják egymást szétperelni...
Eredményes szellemi leépülést és felszínessé válást!
mire számítasz? hogy nézel pár béna sorozatot meghallgatsz jósok igénytelen hányadékot, utána folyamatosan villogni fog a "fészbuk" üzenetet jelző kis ikonja? ettől nem lesznek barátaid haver ... mindössze te leszel az aki eladta magát csak mert nem volt elég barátja. ??
ja és mellesleg, ha valóban "menő" akarsz lenni tudd,hogy akikre te vágysz azok NEM olvasnak. mert az milyen már?! ....pitbull meg avicii nem fér össze egy könyvvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!