Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Segítség! Mit kéne hallgatnom/...

Segítség! Mit kéne hallgatnom/néznem/olvasnom, hogy "menő" legyek?

Figyelt kérdés

Eddig azt az elvet vallottam, hogy legyek egyedi, csináljam azt, amit én szeretek, ne legyek tucatbábu, de mostmár elegem lett belőle, hogy így alig vannak barátaim.

Milyen előadókat, blogokat, youtube-os arcokat kéne ismerjek, hogy képben legyek a manapság menő dolgokkal?

Légyszi segítsetek!

2013. aug. 19. 18:46
1 2
 11/15 Cristo ***** válasza:
100%

Nem feltétlen menőség az, ha mai popzenét hallgatsz. Én úgy kb. el vagyok vele, de soka hallgatok klasszikus zenét is. Egyszer én is valahogy így póbáltam mgam felornázni a menők közé - hát eredméntelen az èn esetmben. De a mostani TV műsorokat, meg ha később is ilyen szenny lesz a TVben, akkor nem fogom nézni. Olyan sok értelmetln műsor megy mostanában, hogy az csak na! De a jó filmeket szeretem, azt se TVn nézem.

Olvasásban azt olvass, ami érdekes a számodra, vgy élvezed. Speciel èn úgy utállok olvasni, mint a... Tehát nagyon nem szeretk, legyen az bármi. A kötelezőekt se olvastam ki.

Mondjuk én se vagyok egy "középponti szereplő" a bràti társaságomban, de amilyen fafjekkel vagyok néha körülvéve... Na jó, nem mindég. Mellesleg ilynkor nyáron én is gy kicsit annk érzem mgam, nem igazán szoktam a fèszbuko se használni. De hamár feljött jó lenne valkivel levelezgetni. Mindíg van hogy valaogy blkezdek, de aztán hamar abbahagyódik, kb. olyan "Könnyen jôtt, könnyen ment" típus.

Ja, és bocs a sok helesírási hibáért... Lhet hogy ennyit' nem kelltt volna ïrnom.

2013. aug. 20. 00:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha maganyos vagyok akkor keressel olyan embereket akik olyanok mint Te es azokat a dolgokat szeretik mint Te!!

Hidd el nekem csak megörülnel,ha nem önmagad lennel...

2013. aug. 20. 08:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A barátságban sokkal inkább a minőség, mint a mennyiség a lényeg! Nekem három barátnőm van. Se több, se kevesebb. És szerintem nem is kell.
2013. aug. 20. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok népszerű embert ismerek, de majdhogynem az összes barátjuk kibeszéli őket. Ha baj van, nincs kire számítani.
2013. aug. 20. 14:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van! Elkeseredésemben írtam a kérdést, de időközben rájöttem, mekkora baromság volt. Inkább büszke leszek arra, ami és aki vagyok. :) Köszi mindenkinek!!!!
2013. aug. 20. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!