Szerintetek olyan menő külföldön élni?
több ismerősöm is kimegy egy erasmus félévre, kiírja facebookra h ott él, oda jár egyetemre ezt rögtön első nap, de már egy éve hazajött visszaállítani viszont "elfelejti" h megint Pesten van..
mielőtt jönnének az olyan kommentek h irigykedem, én az egész egyetemet kinn végzem de nem állítottam be sehol aki tudja tudja aki nem nem
Szerintem "menő" dolog az hogy kint van valaki, nekem is van sok ismerősöm Erasmuson.
Ettől függetlenül Facebookon az emberek mindig a szépet és jót fogják reklámozni magukról, de mondjuk szerintem inkább az a baj, hogy manapság túl sok figyelmet fordítunk a Facebookra.
Szerintem nem azért nem állítja vissza hogy mások...
Még ö maga nem tudott vissza állni, még mindig kivágyik..
Nem menő, szerintem mindenkinek a saját dolga, az biztos hogy bátorság kell hozzá, nekem lett volna már 2lehetőség is kertészeti és állatokkal való munkát végezni, de féltem elindulni, viszont ha valamikor megkockáztatom örömömben én is menőnek tartanám
Tudod az hogy idegen országba mész mindig büszkeséggel töltheti el az embert, Ha én megyek Németbe büszke vagyok hogy ott lehettem, ha Németek jönnek ide akkor örülök hogy jól érzik magukat nálunk
20/F
Szerintem egyáltalán nem "menő" külföldön élni, de sokkal jobb mint otthon!
Üdv. Angliából
Az hogy valaki egy másik országban él még magában nem eredmény csak egy állapot. Mindenkinek van útlevele, ahhoz nem kell sok minden hogy átlépd a határt.
Ha valaki egy idegen közegben tud érvényesülni és elér valamit, na az már irigylésre méltó. Ma már nagyon sokan végzik külföldön az egyetemet, ez nem kunszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!