Nyomozónak hol lehet tanulni? Rendőrtisztit kell elvégezni? Mo-on ez annyira nem "menő" mint külföldön nem?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 00:23
1/8 anonim válasza:
szakközepet kell elvégezni 3év járórként és utána lehetsz nyomozó...
nálunk senki nem akar nyomozó lenni...járőr 100nettó 2 nap meló után 2 szabad szabadnapodon mehetsz térfigyelőbe így kb 120 nettó..
nyomozó...éjjel nappal berángatnak sok* majd 24 óra meló nincs térfigyelő 130 nettóért...
2/8 A kérdező kommentje:
ühühm, köszi hát..nemigen fizetik meg, pont olvastam most h kevés a fizetés
2012. ápr. 19. 01:03
3/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy mehetsz Rendőrtiszti Főiskolára (ami talán Közszolgálati Egyetem néven fut), az 3 év talán, és ott lehetsz nyomozó.
4/8 anonim válasza:
nem kell hozzá csak szakközép....főiskoláról akik kikerülnek már nem nyomozók lesznek,hülyék lennének..
5/8 anonim válasza:
Pedig nekem eléggé úgy tűnik, hogy pl ezen a szakirányon bűnügyi nyomozókat képeznek...
6/8 anonim válasza:
De ha a bűnüldözési tudományok is érdekelnek akkor nézd meg a kriminalisztika.lap.hu-t, vagy nézz utána hol tanítanak kriminológiát (ELTE ÁJK). Sok sikert!!
7/8 anonim válasza:
Igen azt kell elvégezni és a nyomozok sokkal többet kap mint egy járőr csak a buta nem tudja 200.000 netótt keres a nyomozó a sima jaror 80000 netótt
8/8 anonim válasza:
melyik nyomozó keres 200at oda megyek én is...
1 nyomozó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!