Csak szerintem menő középiskolai Matektanárnak lenni?
Férfiként, természetesen.
Teljesen elegánsan öltözve: aktatáska és iPhonenal villanva telefonálni, közben pedig fejből mondani a diákoknak a maradék részt a feladatból ?
Határozott fellépéssel, viccesen.. de mégis zseniként néznek fel rád.
Csak szerintem nagyon vonzó?
miért lenne gáz? én is ezt szeretném csinálni, ahogy az én tanáraim is
van 3-4 vállalkozásuk, milliomosok, és bejárnak tanítani, mert ezt szeretik csinálni
szerintem kúl, én is tanár vagyok igaz teljesen más témakörben és helyzetben, de vonzó, nekem bejön, hogy felnéznek rám és példakép lehetek valakinek pláne fiataloknak stb :D
meg azt is szeretem, hogy rám bízzák az életüket gyakorlatilag, és megváltoztathatom az életüket, a gondolkodásukat vagy a hozzáállásukat... (oktatok, gyakorlati dolgot, nem csak osztálytermest)
de rendes tanár vagyok mindig dicsérek, nincs pofám azt mondani hogy "ez baromság" vagy "ezt sz*rul csináltad"...mert nem akarok megbántani senkit :)
30N
Egyet kérdeznék:
Ha valaki metektanár, az szerintetek nem tart baromi sok magánórát? Az emberek soha nem értik a matekot, egy jó, empatikus matektanár, aki magánórákat vállal, akár napi 10e-t zsebre tud tenni adómentesen.
Azért az már olyan rossz pénz, ha úgy nézzük, hogy a tanári fizetés 100-150-e, + ehhez hozzájön vagy 250ezer, vagy több. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!