Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mit szólnátok ehhez?

Lányok, nők! Mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Tegnap késő este Budapest egyik forgalmas helyén várakoztam, nem messze tőlem egy nő is várakozott, és egyszer csak azt láttam,hogy társasága akadt 2 rendőr személyében akik prostinak gondolták, aztán megjelent a nő férje/barátja aki teljesen fel volt háborodva a nővel együtt, míg végül őt is igazoltatták, aztán én elmentem.

Bár leget,hogy a stricije volt, de azok meg nem jönnek elő ilyenkor, a lényeg:

Mit szólnátok ha prostinak néznének benneteket?Szerintem ez nagyon kellemetlen lehet...

2013. szept. 11. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Nm kapnék levegõt az biztos, de az öltözetem sem olyan, hogy annak nézzenek!
2013. szept. 11. 22:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Ennek a nőnek sem volt annyira durva az öltözködése, bár nem is volt túl visszafogott, de szerintem nem tűnt prostinak, én egy percig sem feltételeztem.
2013. szept. 11. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Semmit. Megmondanám, hogy nem vagyok az és ennyi. Miért kell mindenen felkapni a vizet? Az ilyen hápogásnak semmi értelme.
2013. szept. 11. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, először is belül majdnem megszakadnék a nevetéstől.

Hangosan viszont csak annyit kérdeznék:

-Hát figyelj, szivikém. A bőrkabátom, a szimatszatyrom, vagy a bakancsom alapján jutottál arra a következtetésre, hogy én itt épp strichelek? Esetleg abból gondoltad, hogy épp Csehov drámáit szorongatom a kezemben?

Belül úgy röhögnék, hogy az valami elképesztő. De ha már így megszólított az illető, alaposan és részletesen értekeznék neki Csehov drámáiról, körülbelül 20-25 perces terjedelemben (vagy legalábbis addig, amíg el nem menekül).

2013. szept. 12. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!