Lányok, nők! Mit szólnátok ehhez?
Tegnap késő este Budapest egyik forgalmas helyén várakoztam, nem messze tőlem egy nő is várakozott, és egyszer csak azt láttam,hogy társasága akadt 2 rendőr személyében akik prostinak gondolták, aztán megjelent a nő férje/barátja aki teljesen fel volt háborodva a nővel együtt, míg végül őt is igazoltatták, aztán én elmentem.
Bár leget,hogy a stricije volt, de azok meg nem jönnek elő ilyenkor, a lényeg:
Mit szólnátok ha prostinak néznének benneteket?Szerintem ez nagyon kellemetlen lehet...
Hát, először is belül majdnem megszakadnék a nevetéstől.
Hangosan viszont csak annyit kérdeznék:
-Hát figyelj, szivikém. A bőrkabátom, a szimatszatyrom, vagy a bakancsom alapján jutottál arra a következtetésre, hogy én itt épp strichelek? Esetleg abból gondoltad, hogy épp Csehov drámáit szorongatom a kezemben?
Belül úgy röhögnék, hogy az valami elképesztő. De ha már így megszólított az illető, alaposan és részletesen értekeznék neki Csehov drámáiról, körülbelül 20-25 perces terjedelemben (vagy legalábbis addig, amíg el nem menekül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!