Alföldi Róbert homoszexualitására van bizonyíték?
Figyelt kérdés
Nyilatkozott valaha is erről? :D Honnan tudja minden kritikusa 100% biztosan,hogy az?2013. szept. 1. 14:49
21/23 anonim válasza:
TE ******* hogy ******* a ******** mert ********** !!! o.O és méghogy ******* !!! ********** !! szerintem te ******* ********************!!!! bujj el -.-
22/23 anonim válasza:
Sajnos az, pedig bármikor megosztanám vele az ágyam :D Nagyon jó pasi *-*
23/23 anonim válasza:
Én egy 23 éves lány vagyok és nem holmi dicsekvésből írom, de egyszer engem úgymond összehozott a Sors Alföldivel, és nagyon nézett engem meg nyalogatta a száját... én meg igyekeztem figyelmen kívűl hagyni, de eléggé durva volt. Szerintem biszex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!