Alföldi Róbert homoszexualitására van bizonyíték?
Figyelt kérdés
Nyilatkozott valaha is erről? :D Honnan tudja minden kritikusa 100% biztosan,hogy az?2013. szept. 1. 14:49
11/23 anonim válasza:
Vannak pletykák meleg oldalakon, ahogy mesélgetik srácok, hogy voltak vele, persze ez lehet kitaláció is simán.
Tőle magától nem olvastam nyilatkozatot erről.
12/23 anonim válasza:
13/23 A kérdező kommentje:
Én is pont ma találtam rá :D Úgy látszik,tudja mikor mire kíváncsi az emberxD
2013. szept. 4. 20:47
14/23 MrPifta válasza:
bizonyíték, bevallotta... Bevallani bűnt lehet, melegnek lenni meg nem bűn.
15/23 anonim válasza:
Amúgy amikor tele lettek az oldalak, hogy "Hűű, Alföldi coming out-olt", akkor nagyot csalódtam. Aztán elolvastam a cikkeket - azóta már a könyvet is volt szerencsém elolvasni -, és ledöbbentem, hogy milyen finoman adagolta :) Meg az indokot is megértem, azért az tényleg durva volt, amikor Kerényi Úr csak annyit tudott mondani az 5 évről, hogy a b*zikról szólt. Ráadásul szerintem meg is könnyebbülhet, hiszen ez hosszú évek óta téma. Így talán végre békén hagyják... Vagy én vagyok túl idealista? :)
16/23 anonim válasza:
Azt írta csak, hogy családpolitikailag nincs rendben. Ez még mindig elég tág gogalom nem?
17/23 anonim válasza:
na igen, ez jelentheti azt is, hogy meleg, azt is hogy biszex, azt is, hogy nem elég keresztény, vagy hogy nincs felesége, gyereke.
18/23 anonim válasza:
mi bajotok van azzal, hogy nem konkretizálja? eddig a homofóbok azzal jöttek állandóan, hogy "ne tűntessenek a homoszexualitással", meg "négy fal közé való". most meg be is vallja, de nem konkretizálja, az a baj?
19/23 anonim válasza:
mit vallott be? :D Azt, hogy családpolitikailag nincs rendben. Nincs felesége, nincs gyereke, elvált, homoszexuális...blabla.
20/23 anonim válasza:
Első,a nemi identitás nem egyenlő a szexuális orientációval.
A nemi identitás azt jelenti,hogy te milyen neműnek definiálod magad,a szexuális orientáció pedig,pedig,hogy milyen nemű emberhez vonzódsz.
A nemi identitás a transznemű embereknél tér el az átlagtól.
A melegek nem akarnak nők lenni,ha érted mire gondolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!