Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Alföldi Róbert homoszexualitás...

Alföldi Róbert homoszexualitására van bizonyíték?

Figyelt kérdés
Nyilatkozott valaha is erről? :D Honnan tudja minden kritikusa 100% biztosan,hogy az?

2013. szept. 1. 14:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Vannak pletykák meleg oldalakon, ahogy mesélgetik srácok, hogy voltak vele, persze ez lehet kitaláció is simán.

Tőle magától nem olvastam nyilatkozatot erről.

2013. szept. 3. 17:31
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Jókor kérdezted. Most láttam meg ezt a cikket:

[link]

2013. szept. 4. 20:36
 13/23 A kérdező kommentje:
Én is pont ma találtam rá :D Úgy látszik,tudja mikor mire kíváncsi az emberxD
2013. szept. 4. 20:47
 14/23 MrPifta ***** válasza:
100%
bizonyíték, bevallotta... Bevallani bűnt lehet, melegnek lenni meg nem bűn.
2013. szept. 7. 21:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy amikor tele lettek az oldalak, hogy "Hűű, Alföldi coming out-olt", akkor nagyot csalódtam. Aztán elolvastam a cikkeket - azóta már a könyvet is volt szerencsém elolvasni -, és ledöbbentem, hogy milyen finoman adagolta :) Meg az indokot is megértem, azért az tényleg durva volt, amikor Kerényi Úr csak annyit tudott mondani az 5 évről, hogy a b*zikról szólt. Ráadásul szerintem meg is könnyebbülhet, hiszen ez hosszú évek óta téma. Így talán végre békén hagyják... Vagy én vagyok túl idealista? :)
2013. szept. 7. 23:13
 16/23 anonim ***** válasza:
74%
Azt írta csak, hogy családpolitikailag nincs rendben. Ez még mindig elég tág gogalom nem?
2013. okt. 5. 23:57
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
na igen, ez jelentheti azt is, hogy meleg, azt is hogy biszex, azt is, hogy nem elég keresztény, vagy hogy nincs felesége, gyereke.
2013. okt. 6. 22:14
 18/23 anonim ***** válasza:
mi bajotok van azzal, hogy nem konkretizálja? eddig a homofóbok azzal jöttek állandóan, hogy "ne tűntessenek a homoszexualitással", meg "négy fal közé való". most meg be is vallja, de nem konkretizálja, az a baj?
2013. okt. 7. 10:12
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
mit vallott be? :D Azt, hogy családpolitikailag nincs rendben. Nincs felesége, nincs gyereke, elvált, homoszexuális...blabla.
2013. okt. 8. 16:33
 20/23 anonim ***** válasza:
80%

Első,a nemi identitás nem egyenlő a szexuális orientációval.

A nemi identitás azt jelenti,hogy te milyen neműnek definiálod magad,a szexuális orientáció pedig,pedig,hogy milyen nemű emberhez vonzódsz.

A nemi identitás a transznemű embereknél tér el az átlagtól.

A melegek nem akarnak nők lenni,ha érted mire gondolok:)

2013. nov. 8. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!