Mit csináljak, hogy beszéljünk?
Figyelt kérdés
Van barátom de megismerkedtem egy másik srácal akivel jól elbeszélgettünk és megbeszéltük hogy talizunk egyik nap és mondta h elötte még felhív hogy pontossan mikor de nm tette meg és én hívtam fel amire azt mondta h 20perc múlva hív de nem tette +.És most írta nekem üzibe iwiwre hogy nm voltam hozzá öszinte(nm tom mire gondolt)de írtam neki,hogy beszéljük meg és azóta még nem jelentkezett.Nagyon hiányzik a társasága.nm tom mit csináljak hogy beszéljünk.Segítsetek!!!!Előre is köszi2009. okt. 31. 23:36
1/5 anonim válasza:
Semmit, gondolom nem közölted vele, hogy van barátod. Nem tudom mit vársz tőle, igaza van, hogy nem akar semmit. Biztos rájött, hogy nem vagy egyedülálló, és nem akar problémát.
2/5 A kérdező kommentje:
de tudja,hogy van barátom és csk úgy akartunk talizni mint 2barát
2009. nov. 1. 00:25
3/5 anonim válasza:
Fiu és llány barátság nem igen van! Az ilyesminek mindig szex a vége. Tiszta a lelki ismereted? A barátod gondolom nem tudott a te kis találkádrol! Mért akarsz magadnak bonyodalmakat?
4/5 anonim válasza:
Nekem van ellenkező nemű barátom, aki csak barát már évek óta. Nem tudom, nincs véletlenül valami rosszakaró a képben, aki hazugsággal tömte tele a fejét a haverodnak? Velem már csináltak ilyet, az ilyen embereknek kívánom, hogy a saját levükben főjenek egyszer meg de alaposan.
5/5 anonim válasza:
Várj türelmesen, aztán vagy jelentkezik, vagy elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!