Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy beszéljünk?

Mit csináljak, hogy beszéljünk?

Figyelt kérdés
Van barátom de megismerkedtem egy másik srácal akivel jól elbeszélgettünk és megbeszéltük hogy talizunk egyik nap és mondta h elötte még felhív hogy pontossan mikor de nm tette meg és én hívtam fel amire azt mondta h 20perc múlva hív de nem tette +.És most írta nekem üzibe iwiwre hogy nm voltam hozzá öszinte(nm tom mire gondolt)de írtam neki,hogy beszéljük meg és azóta még nem jelentkezett.Nagyon hiányzik a társasága.nm tom mit csináljak hogy beszéljünk.Segítsetek!!!!Előre is köszi
2009. okt. 31. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Semmit, gondolom nem közölted vele, hogy van barátod. Nem tudom mit vársz tőle, igaza van, hogy nem akar semmit. Biztos rájött, hogy nem vagy egyedülálló, és nem akar problémát.
2009. nov. 1. 00:07
 2/5 A kérdező kommentje:
de tudja,hogy van barátom és csk úgy akartunk talizni mint 2barát
2009. nov. 1. 00:25
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Fiu és llány barátság nem igen van! Az ilyesminek mindig szex a vége. Tiszta a lelki ismereted? A barátod gondolom nem tudott a te kis találkádrol! Mért akarsz magadnak bonyodalmakat?
2009. nov. 1. 00:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ellenkező nemű barátom, aki csak barát már évek óta. Nem tudom, nincs véletlenül valami rosszakaró a képben, aki hazugsággal tömte tele a fejét a haverodnak? Velem már csináltak ilyet, az ilyen embereknek kívánom, hogy a saját levükben főjenek egyszer meg de alaposan.
2009. nov. 1. 02:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Várj türelmesen, aztán vagy jelentkezik, vagy elfelejted.
2009. nov. 1. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!