Tele a tö*öd mindennel? Írd le, beszéljünk róla! (? )
Figyelt kérdés
Bátran... ha nincs kinek elmondani mondjátok el mindenkinek.
2011. júl. 12. 17:08
1/8 anonim válasza:
elegem van,hogy anyámnak semmi nem tetszik amit teszek. 14/L
2011. júl. 12. 17:23
2/8 anonim válasza:
Ez nagyon jó köszi :) Akkor kezdem én :D. Tele van a tö-öm a munkaügyis nővel, aki, csak mert oda járok lejelentkezni, azt hiszi hogy ismer és a főnökömnek gondolja magát . II. Tele a tö-öm ezzel a kiba@ott szénanáthával, napok óta be van dugulva az orrom. III.Tele a tö-köm, hogy napok óta 100 alatt van a vérnyomásom és gyakorlatilag alig tudok valamit csinálni. Nekem most ezekkel van tele a tö.köm. Köszi a lehetőséget :D XD
2011. júl. 12. 17:25
3/8 anonim válasza:
Elegem van, hogy apám mindenbe beleköt, állandóan jártatja a száját, és minden fillért felró, amit a SAJÁT keresetemből költöttem magamra, miközben ő milliókat engedett le a torkán! Annyira mocskos szája van, tegnap óta nem bírja befogni egy percre sem, ma nem sokon múlt, hogy nem a mentő vitt el az idegeim miatt.
19/L
2011. júl. 12. 17:27
4/8 A kérdező kommentje:
Én se legyek adós :)
1) Tele a tököm a volt nőmmel h. napról napra egyre több dolog bizonyítja h. évekig egy k**nak adtam az életem.
2) Valamelyikőtökkel hasonlóan kivagyok a munkaügyisektől, akik csak azért vannak a munkaügyiben, hogy legalább nekik legyen munkájuk.
3) Elég volt abból h. részegek törik össze az én kocsimat, és csak én szívok miatta.
4) Elég az egymásra sarat dobáló haverokból, akik anno elválaszthatatlannak tűntek.
2011. júl. 12. 17:37
5/8 ava87 válasza:
Nekem jelenleg csak a meleggel van tele az a bizonyos szervem (amivel amúgy nem rendelkezem :)), más gondom jelenleg nincs. De ezt a meleget nagyon nem bírom már :S De ezek szerint szerencsés vagyok, hogy csak ennyi a bajom :) Nektek meg kitartást, remélem megoldódnak a gondjaitok.
2011. júl. 12. 17:40
6/8 A kérdező kommentje:
ava87!
Cuki vagy :)
2011. júl. 12. 17:41
7/8 anonim válasza:
nekem úgy általában az emberiségből van elegem, meg abból hogy nem találok semmilyen alternatív közösségi oldalt, ahol értelmes emberekkel lehet ismerkedni.
mindenki unalmas, beszűkült, kiszámítható, stb
2011. júl. 13. 09:05
8/8 anonim válasza:
Tele a tököm (képletesen) azzal, hogy 180 centis 55-60 kilós vézna gyerekek azt hiszik, hogy ők alfahímek. Láttam én igazi alfahímet, na az nagyon izmos volt, nem mint ezek a pálcikafiúk...Én 176 cm és 69 kg vagyok, és nem vagyok irigy a vasalt hajú vézna kölykökre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!