Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz szituáció? Mit...

Ez nagyon gáz szituáció? Mit fog rólam gondolni? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Elsős egyetemista vagyok, és facebook-on már vannak is közös csoportok szakok szerint; én találtam is egy pár ismerőst, egy fiút be is jelöltem, aki visszajelölt. Rám írt többször is, jól elbeszélgettünk, majd nagyban mondta, hogy majd talizunk a gólyatáborban, de jó lesz :) Hát a GT-ben nem ismert meg, így csak odaköszöntem neki, hogy ,,szia, én vagyok, megismersz?" Erre Ő: ,,ja, igen? Jó" Mind1, kicsiz gáznak éreztem a dolgot, így nem kerstem a társaságát.

A lényeg, hogy elég sok barátra leltem szerencsére a gólyatáborban és tegnap este rá akartam írni egy lányra (Renire), de az a fiú pont akkor jelentkezett be, így neki írtam: ,,szia reni". Ez így gáz, főleg úgy h odamentem hozzá GT-ben és meg sem ismert...így teljesen bepánikoltam, letöröltem, mert azt hittem, így enm fogja látni az üzimet...majd feloldottam másnap, de akkorra már kaptam tőle egy üzenetet: ,,nem értem miért töröltél az ismiid közül, bocs h nem ismertelek meg GT-ben, bunkó voltam, elnézést"

És erre én azt írtam: ,,nem te voltál gáz, hanem én; ráadásul még rád is írtam h ,,szia reni..." Bocsi

Mennyire gáz a szitu? XD de amúgy egy rendes srácról van szó, mármint az előzetes fb-os beszélgetésekből leszűrve. Remélem, azért nem fogja elárulni az ismerőseinek ezt a helyzetet...Légyszi' nyugtassatok meg!

2013. aug. 30. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Kicsit megmosolyogtam a történetedet :) De ne vedd a szívedre.

Nyugodj meg, az a fiú nem fogja világgá kürtölni, mennyire bepánikoltál e kis "hiba" miatt. Ő is nevett majd egyet rajta, h ,,de kis szőke nő XD", de semmi komoly :)

2013. aug. 30. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj :) A félrecímzett üzenet után max. rá kellett volna írni, hogy "Bocs, rossz helyre írtam" és ennyi. :) Amúgy én is hajlamos vagyok ilyenkor kapkodva hülyeségeket csinálni, emiatt ne érezd rosszul magad. :D
2013. aug. 30. 13:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértést :) Ok, tudom, simán odaírhattam volna, hogy ,,bocs, nem ide", de nem akartam még gázabbá tenni a helyzetet...
2013. aug. 30. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Ebben csak az a gáz, hogy miután véletlenül neki írtál letörölted... De ahogy látom már minden rendben szóval fölösleges ezen agyalnod :)
2013. aug. 30. 13:54
 5/8 anonim válasza:
0%
Ez nagyon gáz volt öld meg magad..:DD
2013. aug. 30. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

"Ja, bocs nem az, csak nem neked szántam az üzenetet, próbáltam visszavonni erre helyette blokkoltalak. Tudom, néha kicsit béna vagyok, ez van."

Amúgy az miért teszi bénábbá a helyzetet, hogy közlöd, hogy bocs, nem neked szántam?

Ajjjjjj lehet, hogy azért ilyen egyszerű a tizenévesek problémáinak a megoldása, mert már 25 vagyok? Azt hiszem öregszek. 15-16 évesen még én is elég furcsa dolgokat műveltem, meg hittem gáznak, de van egy jó hírem: Ha eddig nem is sikerült, de most már tényleg hamarosan kinövöd.

(Amúgy nem tudom milyen képeket raksz magadról a netre, de azért elég gáz, hogy nem lehet felismerni, hogy milyen is vagy valójában. Szegény lehet kereste a beállított képes tökéletesen pózoló és szerkesztett nőcit, aztán nem látott sehol még hasonlót se. :D )

2013. aug. 30. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Félreértések, kínos szituációk kisebb sorozata. Nevess rajta egyet és felejtsd el az egészet.
2013. aug. 30. 15:00
 8/8 A kérdező kommentje:
,,Mindenre gondoltam, csak erre nem :) De akkor jó, nincs gond :)" Ezt írta. Úgyhogy jó :)) Óh, ma amúgy is elég peches napom volt, szóval már mind1.
2013. aug. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!