Add el nekem ezt a szolgáltatást - szituáció. Mit hoznátok fel pl. egy internetszolgáltatás jobbsága mellett?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 11:53
1/2 anonim válasza:
Remélem helyesen értelmezem a kérdést :) Ami nálam egy szolgáltatás szempontjából lényeges (természetesen a minőség mellett, mert az alap, hogy fontos), az a gyors, egyszerű ügyintézés. És nem csak akkor, ha szerződést kötni megyek oda, mert akkor persze mindenhol földig hajbókolnak, hanem akkor is, amikor már meglévő ügyfél vagyok. Pl. az hatalmas pozitívum a többivel szemben, ha egy szolgáltatónál, ha az ügyfélszolgálat bármikor elérhető, és ha ügyintézővel akarok beszélni, arra nem kell (sokat) várni.
Na ez nálam egy fontos szempont a minőség és az ár mellett, ezzel rá lehetne venni, hogy szolgáltatót váltsak.
2/2 tetris válasza:
Nekem az lenne egy pozitívum, ha nem árasztanának el kéretlen, idegesítő reklámokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!