Kötöttek már belétek az utcán? Ha volt ilyen, mi volt a
szituáció?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is ha lehet.
2012. okt. 28. 17:22
1/5 anonim válasza:
Épp egy haverommal sétáltunk haza felé a moziból, erre egy cigány tag késsel fenyegetett minket. Amikor megmondtuk, hogy nincs nálunk pénz megpróbált vállon szúrni. Még időben elkaptam a kezét és kicsavartam belőle a kést. Erre megijedt és elfutott. Aszt hiszem nagy szerencsém volt, akár úgy is végződhetett volna, hogy nyakon szúr vagy ilyesmi.
2012. okt. 28. 17:39
2/5 anonim válasza:
Ja még az első vagyok, elfelejtettem írni: 19/F
2012. okt. 28. 17:41
3/5 Malats válasza:
Haverom egyszer minden elözetes nélkül állonverték csak ugy éjszaka hazafelé. Többször is belémkötöttek, de tettlegességig valamiért sose fajult. Talán mert nem vagyok kisdarab, de mindig szavakkal, higgadtan kezeltem a helyzetet. Azt hozzáteszem, minden alkalommal cigány volt a kötekedö.21/f
2012. okt. 28. 18:00
4/5 anonim válasza:
23 éves voltam, egy nyári este sétálgattam 10-kor a főutcán öcsémmel, és 3 barátnőmmel. Jól éreztük magunkat, nevetgéltünk, történeteket meséltünk. Az öcsém bement a kisboltba cigiért mikor egy srác utána szaladt, hogy a cigány haverja kiszemelte őt és meg akarja verni, mert állítólag rávigyorgott. Mivel a cigó srác mindenáron meg akarta verni az öcsém, elhatároztuk, hogy eltereljük a figyelmét, míg az öcsém elszalad. De nem igazán sikerült, így elé álltam így akadályozva őt. Kaptam egy akkora rúgást a vádlimra, hogy egész nyáron egy ökölnyi liláskék púp díszelgett a lábamon és a kirakatüvegbe is majdnem bele estem. Öcsém el tudott szaladni én viszont egy hétig bicegve jártam. Páromnak voltak rendőr haverjai, akik elvitték kicsit kocsikázni a srácot...
26N
2012. okt. 28. 18:57
5/5 anonim válasza:
ja és az a durva, hogy forgalmas helyen voltunk és senki sem segített nekünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!