Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi olyan szörnyű a Szcientológ...

Mi olyan szörnyű a Szcientológiában?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 21:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

22:23

"aza nem mindegy szerintem. a tanfolyamok költségesek az lehet de nem muszáj egyből az összeset megcsinálni"

És mire voltak jók a tanfolyamok?

A keresztényeknél egyébként vannak tanfolyamok? Mennyibe kerülnek?

2011. márc. 21. 00:59
 22/30 anonim ***** válasza:
87%

tegnap 22:25

A Való Világ nem hirdeti azt, hogy ha nézed, akkor megoldódik minden gondod, és okosabb és boldogabb leszel. A VV egy tévéműsor. Százazrekbe sem kerül a VV nézése, mint egy szcientológiai "képzés" a kezdéstől a clearig.

2011. márc. 21. 01:00
 23/30 anonim ***** válasza:

okos ember :D

nah nem tudtok értelmezni? egyik hozzászoló hozzászolása:

-Több ilyennel találkoztam sajnos: nem azt csinálták, amit az eredeti anyagokban meg volt adva.-

az lehet a baj hogy vannak akik csak a saját hasznokra hajtanak és közbe inkább butitják a népet.

ez olyan mintha valaki a xy egyházon belül megváltoztatná valaki a tanitást úgy hogy nem is szol senkinek és a saját hasznára var.

meg szeritnem valamelyik hozzászolónak igaza van hogy:Jár magad az Igazság után! ez olyan mintha 51-es körzet. sok sok fantáziás és igazság lehet benne és csak akkor tudhatod meg ha magad nézzel utána.

amugy létezik az 51-es körzet :)

2011. márc. 27. 12:35
 24/30 anonim ***** válasza:
85%

"Xenu? Mi van? Soha nem hallottam vagy láttam leírva az alatt a közel 10 év alatt, amióta először léptem kapcsolatba a Szcientológiával."

Ez vicces. Hallottam, olvastam, hogy a Xenu-sztorit csak akkor osztják meg a delikvenssel, amikor már jó sok pénzt beleölt és eljutott egy magas szintre. Persze akkor már úgy kimosták az agyát, hogy benyeli az egész hülyeséget. Azért ijesztő, hogy ennyi közveszélyes pszichopata van szabadlábon... Az alábbi egy nagyon tanulságos sztori:

[link]

Aki nem ért angolul, keressen rá magyarul.

2011. ápr. 6. 10:57
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom! Ti még mindig ezen a Xenu-n lovagoltok? Lejárt lemez, már senki sem hisz benne, az alapító SOHA nem írt le ilyet. :-)))

Ha meg már ilyen hülyeséget terjesztetek, az eredeti anyagból idéznétek, de abból persze nem tudtok. :-p

Minden infótok az internetről van, inkább menjetek játszani valami ingyenes kisjátékkal vagy nézzetek körül egy könyvtárban...

2011. máj. 6. 22:56
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
agymosó szekta!!! meneküljetek!! amúgy nem tudom hanyas Clear nek kell lenned ahoz hogy beszéljenek Xenu ról
2011. máj. 7. 14:00
 27/30 anonim ***** válasza:

22:56

"az alapító SOHA nem írt le ilyet."

Honnan tudod ezt?

2011. máj. 7. 14:41
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

22:56

Akkor Xenu legyen veled XD (Meg a pszichiáterek)

2011. jún. 2. 15:10
 29/30 anonim ***** válasza:
Há a boozeeknak is nagyon szörnyü lehet egy heteró tanfolyam és különössen azért mert egyes pszichiáterek nem voltak hajlandóak mindent összekenni kakival. A WHO ezt megtette. Èn kezdek már csak ebben a Xenuban bizni hogy eljön a rengeteg DC-3ssával és kutyagumivá hidrogénbombázza ezt az egész bolygót.
2011. júl. 29. 18:49
 30/30 anonim ***** válasza:
Jó lepontoztak 19%ra a boozeek.Jó majd elintézem Xenunál hogy egy nagy szörös segg alakú DC-assal jöjjön:D
2011. júl. 29. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!