Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt életed legrosszabb...

Mi volt életed legrosszabb döntése? Megbántad?

Figyelt kérdés

2013. aug. 30. 07:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hogy szüleim nyomására, rábeszélésére egy olyan szakra jelentkeztem az egyetemen, ami nem is tetszik és nem az én világom. Amikor 1 év után ott akartam hagyni, megintcsak szülői nyomásra nem tettem, és még 4,5 év után is kínlódok a szakon, de ebben a félévben végzek már..talán sosem fogok a szakmámban elhelyezkedni mert utálom.

De valószínűleg levelezőn el fogom végezni azt a szakot amit eredetileg szerettem volna. :)

2013. aug. 30. 08:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Az volt, hogy annó szakiskola után (gyors- és gépíró) ugyanabban a suliban tanultam tovább közgazdasági szakközép iskolában, hogy érettségim legyen. Én szerettem volna az Idegennyelvű gyors- és gépírót, de pont abban az évben szünt meg ebben a suliban, amikor én szerettem volna elkezdeni, így lecsúsztam róla. Én meg utáltam a könyvelés, számokat, statisztikát, épphogy átcsúsztam belőle az érettségin úgy, hogy utolsó évben jártam különórákra. Szóval ha újra kezdhetném, inkább elmennék másik suliba, csakhogy olyat tanuljak, ami érdekel is. Így hiába van meg a közgazdasági, nem értek a könyveléshez, nem helyezkedhetek el ebben a szakmában. Meg amúgy is mostmár mérlegképes kellene hozzá, de én abból nem kérek.
2013. aug. 30. 09:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Rossz szakra jelentkeztem, amit aztán ott is hagytam (a jelentkezést bánom, az otthagyást nem), de azóta nem találom a helyem.
2013. aug. 30. 09:23
 14/18 anonim ***** válasza:
na és neked mi volt életed legrosszabb döntése?
2013. aug. 30. 10:53
 15/18 anonim válasza:
60%
feldaraboltam 1 embert! de egyébként tényleg, kérdező! mi volt életed legrosszabb döntése?:D
2013. aug. 31. 17:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a sok választ! :)

életem legrosszabb döntése: a Fővárosból vidékre koltoznem... Megbantam! Az egyetlen jó benne, hogy a gyermekeim nagyon szeretik (meg most) es a szüleim közelebb vannak. De en... :(

2013. szept. 8. 14:48
 17/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a sok választ! :)

életem legrosszabb döntése: a Fővárosból vidékre koltozTem... Megbantam! Az egyetlen jó benne, hogy a gyermekeim nagyon szeretik (meg most) es a szüleim közelebb vannak. De en... :(

2013. szept. 8. 14:49
 18/18 anonim válasza:
61%
nekem az hogy beregisztráltam erre a kocsog oldalra
2013. szept. 8. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!