Már senki nem maradt rajtam kívül?
Hány éves vagy?
Gyanítom, hogy velem nagyjából egykorú, húsz év körüli, vagy kicsit fiatalabb. Nos... alapvetően szubjektíven ítéled meg a világot. Ha eszembe jut a gyermekkorom, és hogy akkoriban milyen zenék voltak a slágerek a maiakhoz képest, meg úgy egyáltalán a "retro" Magyarország, én is ezt mondom. De tudom, hogy ezt a nézetet némiképp beárnyékolja az a tény, hogy a gondtalan, felelőtlen, összességében boldog gyerekkor szemövegén keresztül vizsgálom a dolgokat. A gyermekkorát mindenki szebbnek látja, mint a jelent. Még a nagyapám is, aki a második világháború idején volt tizenéves, és látta, ahogy a lakóhelyét repülőgéppel bombázták. Szóval nem a világ lett sokkal rosszabb, hanem inkább mi változtunk.
Egyébként azt hozzátenném, hogy Orbán nem most először miniszterelnök, '98-2002-ig is ő volt, és az például - az én szememben - egy nagyon jó időszak volt.
Az talán igaz, hogy az emberek hülyébbek lettek, de még ezt sem merném kijelenteni. Bűnözés meg mindig volt, a zene megint szubjektív dolog, bár az biztos, hogy régebben pl. egy VIVA TV színvonala magasan verte a jelenlegit.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!