Ki lehet úgy deríteni, hogy a leendő párom gyerekének valóban én vagyok az apja, hogy azt a nő ne tudja meg és senki más lehetőleg rajtam kívül?
5! egyet értek
viszont jókor jut eszedbe? kíváncsi lennék, hogy Benned ezt mi váltotta ki, csak kíváncsi lennék N
Köszi!
Hűha, nem gondoltam, hogy ilyen sokba kerül ez!
Hol élsz te??? Mi az, hogy nem gondoltad mennyibe kerul?? Egy apasági teszt ember....
Amúgy, ha házasságon kívül születik a gyereked, tehát még nem vagytok házasok, akkor csak akkor veheti fel a gyermek a te nevedet, ha előtte apasági tesztet csináltatnak.....tapasztalat
Apasági tesztet kell csináltatni, ha nem házasok, akkor kapja a gyerek az apa nevét?
Utolsó, ezt honnan vetted?
Én nem vagyok házas a párommal, két gyerekünk is van, de mind a kétszer apasági nyilatkozatot kellett kitöltetni az önkormányzatnál és ennyi, mind a két gyerek az apja vezetéknevét viseli, apasági teszt nélkül is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!