Közel 30 éve leponexet szedek többször próbáltam leszokni róla rövid ideig ment csak. Mindig elvonási tüneteim voltak amik legyőztek. Ezek után már soha nem tehetem félre? Drogosnak számítok? Rajtam senki sem segíthet?

Ilyen hosszú idő után ebben már nem tud segíteni az orvos -
mivel az elvonási tüneteket általában tagadják és kevesen ismerik be, hogy visszafordíthatatlan következményekkel járhat-inkább szedd életed végéig! kár szenvedni az elvonási tünetek miatt! nem számítasz drogosnak!

Annyit tudsz tenni, hogy arra a minimális dózisra csökkented le apránként a szedést, ami még nem okoz elvonási tüneteket.
Én is így teszek, olyan kis adagban szedem az antipszichot, aminek gyakorlatilag ( a szakmai adatok alapján) nincs is terápiás hatása, viszont nem vagyok russszul az elvonástól, hiszen rendszeresen jut valamennyi a szervezetembe. A mellékhatások pedig így elhanyagolhatóak.
A minimális dózisnak a felét szedem ,és mégsem tudom lerakni teljesen. Ha próbálom elhagyni nem alszom rendesen, rosszul vagyok remegek a gyengeségtől belső feszültség nyugtalanság és egyéb borzalmas tünetek jönnek elő.
Pedig annyira kevés ez a mennyiség mégis a rabja vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!