Akik Angliában élnek, azok milyen véleménnyel vannak az országról?
Hát figyelj... akik eddig kint voltak Angliában, nagyon szerették, és én még nem hallottam olyan Magyar embertől, hogy rossz hely, meg visszaakar jönni, mert Magyarország sokkal jobb lenne.. inkább ellenkezőleg... sokkal jobb ott a munkalehetőség is, sokkal jobban megfizetnek, és nem sokkal drágább ott minden mint Magyarországon... sokkal jobban meg lehet ott élni... persze nyelvtudás oda is kell, de szerintem az nem vészes... sokkal jobb lehet...
mondjuk én nem tudom, csak hallottam sokmindenkitől hogy milyen (15/L) mert én is kikértem már a véleményeket aki csak kint járt, mert ha kijárom a sulit,és minden meg lesz az utazáshoz(ami persze soká lesz de türelmes vagyok):) én is ki szeretnék költözni Angliába.. jóó tudom, hogy ezt így most könnyű mondani, de megpróbálom majd pár év múlva... és hiszem hogy sikerülni is fog! :) Szerintem nincs olyan hogy lehetetlen. csak annyak aki nem próbálkozik!:-)
AZ előző hozzászólóval nem igazán értek egyet. Mi Stoke-ban voltunk jelentős ideig és nagyon hiányzott Magyarország.
Munkát már közel olyan nehéz találni a válság miatt, mint itthon. Szinte semmi sincsen, csak építkezéseken, de az nagyon kemény. A tanulás nem túl drága, a tandíjak 400 font körül vannak. Az emberek szerintem ugyanolyanok átlagban, mint a magyarok. Maguknak is megvan a saját bajuk, de kimondottan bunkó emberekkel nem sokkal találkoztunk. A szállás az nagyon drága, a legolcsóbb lehetőség is egy szobát kivenni, ami egy személyre olyan 80-90 ezer forint havonta. Ha kapsz munkát, ez nem lesz megterhelő, de amíg nincs meló, ezt rohadtul nehéz kinyögni. Lakást bérelni már minimum 700 font, tehát az drága. A kaja nem olcsó, de erre is ugyan ez vonatkozik. Ha van munkád, akkor megélsz kinn, de anélkül nem.
Viszont a város rettentő mocskos, büdös, az emberek szerintem igénytelenebbek, mint a magyarok.
Ha nincs más lehetőségetek, próbáljátok meg, de csak akkor, ha van ismerős és biztosan lesz munkátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!