Milyen emberek a dánok? És az országról kinek mi a véleménye?
Ha van itt valaki akinek volt már tapasztalata dán emberekkel vagy akár csak az országgal örülnék ha megosztaná! Akár nyaralás akár munka téma minden érdekel :)
Köszi!
Persze ez nem mutatja meg milyenek a dánok de én ez után rosszul lettem tőlük...Persze ez semmit nem mond de mégis...Szerintem elégé ragaszgodnak a "hagyományokhoz"
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__28265..
Én voltam Dániában, és egy halott delfint sem láttam.
Voltak viszont jó kedélyű, vidám , segítőkész, nagy termetű emberek. Sztem ezek lehettek a Dánok.
Szóval jó hely az, bár a magyar pénztárcának elég drága...
Köszönöm a válaszokat remélem én is ilyen tapasztalatokkal térek majd vissza mint az utolso válaszoló!
Azt tudom hogy drága sajnos :( Majd meglátjuk, lehet még dolgozni is kimegyek :)
Ha jobban belegondolsz, akkor a külföldieknek meg a magyarok libatömése szörnyű, de nálunk meg ez a hagyomány. Ez van, ezzel együtt kell élni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, vannak dán rokonaim és kedves, segítőkész emberek. Sokat keresnek, de el is verik, mivel hétvégéken gondolnak egyet és pl. elutaznak Párizsba kikapcsolódni. (legalábbis a rokonaim biztos ezt csinálják :D) Ha dolgozni mész oda, akkor sok pénzt megtakaríthatsz, mivel a magyar emberek általában sokkal kevesebb pénzből tanulnak meg gazdálkodni, és megbecsülik a pénzt. Persze vannak kivételek. Érezd magad jól odakint! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!