Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nők/lányok, ti tényleg ennyire...

Nők/lányok, ti tényleg ennyire rossz véleménnyel vagytok önmagatokról?

Figyelt kérdés

Rendszeresen szembesülök itt az oldalon azzal, hogy nők/lányok (vagy legalábbis magukat annak valló válaszolók) nyilatkoznak elítélően a nőkről úgy en bloc, gyakorlatilag teljes mellszélességgel támogatva önmaguk elnyomatását a férfiak által, és ezt a jelenséget nagyon nem értem.

Miért jó az nektek, hogy ennyire nem tartjátok magatokat semmire?

(Természetesen akik egyáltalán nem így gondolkodnak, azokra a kérdés értelemszerűen nem vonatkozik. De akik igen, azoknak nagyon kíváncsi lennék a véleményére.)

2010. márc. 28. 14:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon érdekelne, hogy ezt milyen válaszokból/kérdésekből szűrted le ?
2010. márc. 28. 14:17
 2/14 anonim ***** válasza:
7%
Én tényleg ennyire rossz véleménnyel vagyok magamról. Egy csúnya,buta,kövér nem is tudom minek születtem:( Csinálhatok bármit nem sikerül semmi.Nincsenek barátaim,utál szinte mindenki.Ezekután,hogy gondolkodjak pozitívan?:S 14/l
2010. márc. 28. 14:17
 3/14 anonim ***** válasza:
68%

Én azokról a nőkről vagyok rossz véleménnyel, akik nem tartják magukat semmire, akik képesek úgy élni, hogy mindenben a férfiaktól függenek, és hirdetik, hogy ez így is van rendjén.

23/L

2010. márc. 28. 14:19
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
"ezek után gondolkodjak pozitívan?" XDD jesszus. legyél öngyilkos. amúgy szerintem terhes vagy.
2010. márc. 28. 14:20
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Az lehet a legnagyobb baj, hogy a társadalom és a média azt sulykolják a nőkbe, hogy attól függ az értékük, hogy a férfiak mennyire találják őket szexuálisan vonzónak.

Én nő vagyok, és igy érzem. És ugyebár elég kevés a modell szépségű, szobor testű nő, és az átlagosak a photosoppolt nőcikhez mérik magukat.

2010. márc. 28. 14:21
 6/14 A kérdező kommentje:

1. 14:17 :

Hogy csak egy példát mutassak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__7..

Válaszoltak rá nők is, és eléggé hihetetlen, hogy miket. Úgy értem, persze, biztos van valóságalapja annak, amit írnak, de ahogy leírják, az már bőven túlzásnak tűnik.

És van még sok más hasonló is, de most hadd ne keressem elő mindet. Különben is nagy az esélye, hogy csak egynéhány napon belül is belefuthatsz egy újabb olyanba, ahol nők alázzák a nőket, van ilyenből éppen elég, sajnos.

2. 14:17 :

Ha komolyan írtad, amit írtál, akkor: minden relatív. Nagyon sok olyan lányt láttam már, aki ugyanígy vélekedett magáról, holott a valóság épp annak az ellenkezője volt, csak valami végtelen önbizalomhiánnyal küszködött szegény.

Nem lennék meglepve, ha nálad is ez lenne a helyzet.

2010. márc. 28. 14:24
 7/14 A kérdező kommentje:
14:21 : Igen, ez is kétségkívül egy része a problémának, bár ahogy észrevettem, az értelmesebbje azért szerencsére felismeri ezt, és többé-kevésbé túl is tud lépni rajta - ahogy láthatólag te is, nagyon helyesen.
2010. márc. 28. 14:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok terhes,azért ott még nem tartokXD NEM ,sokan mondták már,hogy ronda vagyok és semmire se jó és így csak kihasználnak:( A suliba se szól hozzám senki:S Nagyon rossz,és nem öngyilkos akarok lenni,csak már évek óta így van arra írtam,hogy már nem igazán tudom pozítívan látni a dolgokat
2010. márc. 28. 14:28
 9/14 anonim ***** válasza:

egy ideig rossz véleménnyel voltammagamról.

pl h szerintem kicsi a mellem,lapos a fenekem,nagy az orrom.

aztán rájöttem,hogy senki sem tökéletes,mindenkinek vannak problémái,és én ilyen vagyok és ezt mára már elfogadtam,nem zavar. 15/L

2010. márc. 28. 14:28
 10/14 anonim ***** válasza:
én nő vagyok, szexinek tartom magam, és vezető beosztásban dolgozom. úgy gondolom jó feleség és anya vagyok, nincs ilyen komplexusom. sokat sportolok. de az emancipuncikat én is szívből utálom :) azért, mert azt hiszik és hirdetik, hogy ha valakinek családja van, az a munkában már nem is érvényesülhet, meg hogy anyagilag függetlennek kell lenni meg ilyenek. hát én bevallom, az én fizum zsebpénz, mindent a férjem fizet (vállalkozó). eszembe sincs a fennálló status quo-n változtatni, nekem ez jó gíy. mások meg azt mondják, hogy így végülis a férjem tart el, meg ilyenek. oszt'? naszóval én az ilyen észosztó vénlányokat utálom, és sztem inkább pont ők azok, akik semmire nem tartják magukat.
2010. márc. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!