Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nők/lányok, ti tényleg ennyire...

Nők/lányok, ti tényleg ennyire rossz véleménnyel vagytok önmagatokról?

Figyelt kérdés

Rendszeresen szembesülök itt az oldalon azzal, hogy nők/lányok (vagy legalábbis magukat annak valló válaszolók) nyilatkoznak elítélően a nőkről úgy en bloc, gyakorlatilag teljes mellszélességgel támogatva önmaguk elnyomatását a férfiak által, és ezt a jelenséget nagyon nem értem.

Miért jó az nektek, hogy ennyire nem tartjátok magatokat semmire?

(Természetesen akik egyáltalán nem így gondolkodnak, azokra a kérdés értelemszerűen nem vonatkozik. De akik igen, azoknak nagyon kíváncsi lennék a véleményére.)

2010. márc. 28. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nos a nők klikkesednek,jól írja egy korábbi hozzászóló,váltogatják,hogy éppen kivel vannak jóba.Nem az észérvek inkább az indulatok irányítják őket.

Hatalmi helyzetben szemetebbek,gonoszabbak mint egy férfi.

A női gyilkosok kevesebben vannak,de kegyetlenebbek a módszereik.

16 éve női munkahelyen dolgozom,mndíg fúrtuk egymást valami miatt.

Nem lenne jó,ha csak nők lennének a politikában,előbb-utóbb egymás haját tépnék.:))

34/N

"

ezt az egy női választ láttam abban amit belinkeltél, ez milyen módon nyomatja el magát a férfiakkal?

2010. márc. 28. 14:32
 12/14 anonim ***** válasza:

"támogatva önmaguk elnyomatását a férfiak által, és ezt a jelenséget nagyon nem értem"

Ezt kifejtenéd? Hogy ez mit is jelent?

2010. márc. 28. 14:46
 13/14 A kérdező kommentje:

14:32 : A teljes válaszával azt mondja, hogy a nők hülye ösztönlények ("nem az észérvek, inkább az indulatok irányítják őket"), akik durván visszaélnek a hatalommal, és még egymással se tudnak kijönni.

Ami pedig ebben a formában nem más, mint annak az ordítása, hogy "Igázzatok le és uralkodjatok rajtunk, mert olyan hülyék vagyunk, hogy magunktól halálra szekálnánk egymást".

Nem értem, neked hogy nem jött ez le belőle első blikkre.

Amit pedig kérdeztél, épp erre utal, hogy egy nő állítja a saját neméről, hogy önmagában teljesen életképtelen, és még csak meg se tud maradni a saját nembeliekkel anélkül, hogy szét ne marnák egymást.

2010. márc. 28. 14:51
 14/14 A kérdező kommentje:

1. 14:28 : Rengeteg minden múlik azon is, hogy mennyire adsz magadra. Ha rondának tartod magad, és emiatt nem is figyelsz magadra, akkor tényleg az is leszel. De ha megteszed, amit lehet, annak érdekében, hogy kihozd magadból a legtöbbet, azzal már előreléphetsz.

Az meg, hogy ki szól hozzád, jelentős mértékben függ attól is, hogy te kihez szólsz, és hogy téged mi érdekel. Keress olyanokat, akiket hasonló témák érdekelnek, mint téged, és máris van közös pontotok, van miről beszélni, így máris szerezhetsz barátokat.

2. 14:28 : Az orr a legkevesebb, a többi meg teljesen jó, legalábbis az én ízlésem szerint. És nem is vagyok egyedül ezzel. :)

Egyébként pedig elismerésem, sokan példát vehetnének rólad. Csak így tovább! :)

2010. márc. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!