Mi lesz, ha kitiltják a hajléktalanokat Budapestről?
Figyelt kérdés
Attól ők még lesznek, sőt, szaporodnak is. Elosztják őket vidéki városok között? Ki hányat kap? Mi alapján?2013. aug. 28. 18:10
1/6 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem tiltják ki őket az egész városból és nem osztják el más városok között.
2/6 anonim válasza:
Belvárosból, forgalmas helyekről meg aluljárókból akarják csak kitiltani...
3/6 anonim válasza:
Nem tiltják ki, csak a legforgalmasabb helyekről tüntetik el őket. Pedig azok a kedvenc helyeik.
4/6 anonim válasza:
Pedig attól sajnos nem oldódik meg a problémájuk; a koszt is söpörheted a szőnyeg alá, attól hogy nem látod, még ott van. Sajnos csak ilyen felületes megoldást akarnak a problémára, de nem is akarják megtalálni a gyökerét, ne adj isten még foglalkozni is vele.
5/6 anonim válasza:
Nem az egesz varosbol lesznek kitiltva. Azt meg nem hiszem, hogy lehetne altalanositani a problema gyokeret illetoen. Sok van koztuk, aki vilag eleteben egy eletkeptelen, semmire kello ember volt, ok jo helyen vannak ott, ahol vannak. Azokat sajnalom csak, akik onhibajukon kivul vannak ilyen helyzetben. Oket nem szabadna engedni meltatlan szituba kerulni. Es nem, nem jovok gazdag csaladbol, mi elott barki ezzel vadolna.
6/6 anonim válasza:
na igen, és pedig tedd csak hozzá nyugodtan, hogy egyre több az akár többdiplomás (én konkrétan mérnökről, tanárról is tudok), aki e gyönyörű rendszerünknek köszönhetően nem csak megélni nem tud, és nem csak éhes folyamatosan, de az már csak természetes, hogy lakását is elveszti, mert ugyan hogy is tudná fenntartani?
emberek, nem tudom mi lesz itt, de valami nagy durranásnak kell lennie, vagy sajnos én inkább tippelek arra, hogy mivel a magyar a legbirkább nép, elképzelhető, hogy az ég világon semmi és semmi, csak szépen megyünk a lejtőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!