Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hová tűntek Budapestről a...

Hová tűntek Budapestről a neonreklámok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mennyivel másabb volt így az utcák hangulata!

2013. jún. 14. 22:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Még amikor még kis srác voltam kb 5-6 évesen 90 es évek közepetáján, akkor még elvétve voltak ilyen helyek, de már ott is a modernebb utcai lámpák voltak, meg minden másabb volt.

Ezek egyrészt azért tűntek el mert már kimentek a divatból, meg ugye voltak újítások, most ugye a LED világítás a divat legtöbb helyen már ilyen feliratú táblák vannak elhelyezve. Meg ugye azóta már változnak az idők is szépen folyamatosan.

Persze hogy így hangulatosabb volt én is láttam sok ehhez hasonló képet a fővárosunkról többnyire még fekete fehérben de már azokon láttam hogy mennyire hangulatosabbak voltak ezek.

Sajnálom én is már ezt, de már ez van. Környezet védelem, stb.. Miatt cserélték le ezeket. Ma is a LED már azért van mert már nem gyártják a hagyományos izzókat, meg már egyre jobban terjednek el a LED-es reklámfelületek amiket nem kell lecserélni csak beütni egy kis vezérlőn hogy mit írjon ki, vagy mi jelenjen meg és ennyi. Ez a jövő már.

2013. jún. 14. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!