A Tesco-ban, a WC- ben, mosdóban van kamera?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 13:04
1/15 anonim válasza:
hivatalosan sérti az emberi jogokat, de a teszkótól bármi kitelik.
3/15 anonim válasza:
b*zi teszkó -.-" sztem még a próbafülkékben is van
4/15 anonim válasza:
szerintem meg még a wc csésze alatt is van minikamera :D
5/15 anonim válasza:
Mért, le akarod nyúlni a WC-papírt? Megesz a klotyómanó!
6/15 anonim válasza:
Jah igen a próbafülke. Sok bevásárlóközpontban kis is van írva jó kis betűkkel, észrevehetetlen helyen, hogy ne vedd le a melltartód, mert van kamera.
7/15 anonim válasza:
a wcben tuti van kamera, nem tudom h hol, de van. a bajaiban tudom h 80 kamera van és abból csak 40 látható.szal akárhol lehet.
ez a wcs dolog onnan derült ki baján,h egy gyereket bevittek a wcbe(kislányt), lenyírták a haját, átöltöztették, és fiúként akárták elvinni.a kamerákon vették észre, így buktak le!
8/15 anonim válasza:
Szerintem ha kifizették volna, elvihették volna akár fiúként is.
9/15 anonim válasza:
szerintem van, miért? szexelni akarsz ott?:D
10/15 anonim válasza:
azt hallottam a híradóban, az áruházaknak kötelező kitenni a netre (nemtom hol)hogy hol van kamera, és hová ér el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!